Principal : Extensii de fișiere : .dsg Fişier

.dsg Extensie de fișier

Tip fișier1Doom Saved Game

Dezvoltator Simon Howard
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este DSG fișier?

Salvați fișierul creat și utilizat de Chocolate Doom, o versiune realizată de Windows 95 Doom; conține progresul jocului salvat, care include versiunea jocului, abilitatea jocului, episodul jocului, nivelul curent, timpul de la începerea nivelului, cantitatea de armură posedată, tipul de armură, puterile atinse și armele, dacă jucătorul este viu, mort sau respawning, și alte informații despre joc.

Mai multe informații

NOTĂ: Există șase sloturi disponibile pentru jocurile salvate și fiecare slot utilizează un fișier DSG care este numerotat de la 0 la 5. Fișierul este numit doomsave [slot number] .dsg.

Programe care se deschid DSG fișiere
Macintosh
Chocolate Doom

Tip fișier2Stitch Era Design File

Dezvoltator Sierra Technology Group
Categorie Fișiere imagine vectoriale
Format N/A

.DSG numărul opțiunii 2

Un fișier DSG conține un design de broderie creat de Sierra Stitch Era, un program folosit pentru a proiecta broderii cusute cu o mașină de cusut. Stochează un design vector care a fost desenat de la zero sau o imagine scanată. Fișierele DSG includ informații despre cusături avansate, cum ar fi modelele de umplere și culorile firului.

Mai multe informații

Puteți crea un fișier DSG în Stitch Era selectând File → New sau New din bara de instrumente, apoi făcând clic pe File → Save. Puteți deschide un fișier DSG în Stitch Era selectând File → Open sau Open din bara de instrumente.

Programe care se deschid DSG fișiere

Tip fișier3Control Studio Document

Dezvoltator New Wave Concepts
Categorie Fișiere CAD
Format Binary

.DSG numărul opțiunii 3

Fișier creat de Control Studio, un program folosit pentru simularea și prototiparea sistemelor electronice; stochează componente electronice și conexiuni pe o pânză de design; pot de asemenea să stocheze text și imagini scrise; utilizat pentru salvarea și încărcarea modelelor, care pot fi simulate în software.

Mai multe informații

Fereastra Gallery Control Gallery conține componente electronice pentru intrări, procese, amplificatoare, drivere, ieșiri și măsuri. Utilizatorii pot selecta componente din cadrul acestor categorii și le pot plasa pe panza de design.

Programe care se deschid DSG fișiere

Tip fișier4Decker Saved Game

Dezvoltator Shawn Overcash
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.DSG numărul opțiunii 4

Fișier salvat de Decker, un joc în care jucătorii își asumă rolul de hacker care se încadrează în computerele corporative; conține informații despre joc, cum ar fi locuri de muncă și stocuri acceptate și finalizate; utilizat pentru stocarea progresului jocului.

Mai multe informații

NOTĂ: Programul Decker nu mai este disponibil pentru descărcare.

Programe care se deschid DSG fișiere
Windows
Decker

Despre fișierele DSG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .dsg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Decker Saved Game, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.