Principal : Extensii de fișiere : .dsd Fişier

.dsd Extensie de fișier

Tip fișier1AutoCAD Drawing Set Description File

Dezvoltator Autodesk
Categorie Setări Fișiere
Format Text

Ce este DSD fișier?

Fișierul de proprietăți utilizat de AutoCAD, o aplicație de productivitate CAD; conține setări pentru publicarea unui desen la un fișier .DWF sau la alt format plotter; utilizat pentru salvarea setărilor de publicare reutilizabile pentru diferite tipuri de rezultate.

Mai multe informații

Fișierele DSD salvează selecțiile casetă de dialog pentru procesul de publicare utilizat de comanda PUBLISH. Când citiți un fișier DSD, procesul de publicare înmagazinează automat caseta de dialog cu selecțiile salvate anterior, astfel încât nu este necesară interacțiunea cu utilizatorul.

Programe care se deschid DSD fișiere
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Tip fișier2Diet Studio Data File

Dezvoltator Numerical Computing
Categorie Fișiere de date
Format XML

.DSD numărul opțiunii 2

Fișierul de date creat de Diet Studio, un program de cercetare și dezvoltare a dietei; conține informații despre planul de dieta și datele aferente; salvate într-un format XML, care permite convertirea ușoară a datelor în diferite formate.

Programe care se deschid DSD fișiere

Tip fișier3DAZ Studio Object Morph File

Dezvoltator DAZ Productions
Categorie Fișiere imagine 3D
Format N/A

.DSD numărul opțiunii 3

Fișier de setări imagine 3D creat de DAZ Studio, o aplicație de modelare 3D; salvează datele morph (modificarea formei / poziției) pentru obiectele dintr-o scenă 3D; raportată de un fișier scenă .DAZ și este folosită cu .DSO și .DSV pentru a cuprinde scena.

Programe care se deschid DSD fișiere
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio

Despre fișierele DSD

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .dsd este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier DAZ Studio Object Morph File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Tocmai am terminat de citit descrierea de tip 3 cu privire la extensia .dsd. A fost interesant să văd că două asociații sunt legate de modelarea 3D. Cu toate acestea, tipul 3 funcționează cel mai bine pentru mine, deoarece învăț să folosesc DAZ 3D DAZ Studio 4. Speram să citesc ceva despre posibilitatea implementării unor setări suplimentare prin intermediul acestui format. Prima dată când am auzit de acest program, m-am gândit la filmul Battle Angel și la cât de detaliate sunt modelele sale 3D. Cu siguranță mă văd lucrând cu fișierele DSD pentru ca setările să îmi poată spune mai multe despre modificarea formei și poziției. Vă mulțumesc pentru tot. În cazul în care voi găsi un alt fișier de imagine 3D ciudat, voi vizita acest fișier uimitor!