Principal : Extensii de fișiere : .drmx Fişier

.drmx Extensie de fișier

Tip fișierDrumlin Fully Secure PDF File

Dezvoltator Drumlin Security
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format Binary

.DRMX numărul opțiunii

Fișierul PDF salvat într-un format protejat; creat de Drumlin PDF Publisher și poate fi citit de Javelin PDF Reader; a atribuit un cod unic de autorizare pentru a-și proteja activele digitale.

Mai multe informații

Drumlin Security dezvoltă atât Drumlin PDF Reader / Publisher, cât și Javelin PDF Reader. Software-ul Drumlin PDF Reader / Publisher convertește fișierele .PDF la fișierele DRMX sau DRMZ securizate. Javelin PDF Reader permite ca orice fișier PDF, cum ar fi o carte, un raport sau un manual, să fie distribuit în siguranță pentru oricine, oriunde în lume.

Un fișier DRMX poate fi folosit pentru a crea un Javelin " " .EXE fișier utilizând meniul Fișier → Publicare → Creare opțiune EXE.

NOTĂ: Acest fișier este similar cu fișierul .DRMZ , care este un fișier PDF securizat care poate fi citit de dispozitivele mobile.

Programe care se deschid DRMX fișiere

Despre fișierele DRMX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .drmx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Drumlin Fully Secure PDF File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.