Principal : Extensii de fișiere : .ctg Fişier

.ctg Extensie de fișier

Tip fișierCanon Digital Camera Catalog File

Dezvoltator Canon
Categorie Diverse fișiere
Format N/A

.CTG numărul opțiunii

Un fișier CTG este un fișier index index creat de camere digitale Canon. Conține informații despre numărul de imagini stocate în fiecare dosar de pe o cartelă de memorie a camerei (de obicei, până la 99). Fișierele CTG sunt stocate în dosarul CANONMSC și corespund altor foldere salvate pe cardul de memorie.

Mai multe informații

Nu ar trebui să deschideți sau să editați manual fișierele CTG. Camera va șterge automat fișierele CTG atunci când imaginile corespunzătoare vor fi șterse.

NOTĂ: Fișierele CTG sunt mult mai mici decât fișierele .JPG și nu conțin date de imagine. Prin urmare, acestea nu pot fi convertite în fișiere JPEG.

Comun CTG numele de fișiere

382.ctg - Acesta este un exemplu de nume de fișier CTG. Conține informații despre imaginile din folderul "382CANON".

Programe care se deschid CTG fișiere
Windows
Not meant to be opened
Linux
Not meant to be opened
Macintosh
Not meant to be opened

Despre fișierele CTG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ctg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Canon Digital Camera Catalog File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Ca fan al fotografiei digitale, m-am întrebat întotdeauna cum funcționează gestionarea datelor pe o cameră Canon. Citirea acestui articol despre fișierele .ctg, m-a ajutat să-mi clarific îndoielile cu privire la modul în care aparatul foto stochează fotografiile pe memorii. Chiar dacă aceste fișiere conțin doar cantitatea de fotografii din fiecare dosar, ele sunt importante pentru ca aparatul foto să sorteze fotografiile atunci când sunt realizate. Aceste fișiere nu conțin date de imagine și, deoarece nu sunt destinate să fie deschise, am putut vedea existența lor doar în dosarul CANONMSC. Ar fi interesant de văzut dacă aparatele foto digitale ar putea gestiona acest tip de informații în alte tipuri de jurnale care pot fi accesate de către utilizatori.