Principal : Extensii de fișiere : .chk Fişier

.chk Extensie de fișier

Tip fișier1InterCheck Checksum Database

Dezvoltator Sophos
Categorie Fișiere de date
Format N/A

Ce este CHK fișier?

Un fișier CHK este un fișier de bază de date care conține definiții de viruși pentru Sophos Anti-Virus. Este actualizat cu InterCheck, un serviciu care verifică un sistem central de raportare a virușilor și poate fi modificat prin modificarea nivelului de raportare InterCheck și a setărilor de configurare syslog.

Mai multe informații

Baza de date InterCheck este denumită implicit "interchk.chk". Acesta este stocat în directorul / Program Files / Sophos / Sophos Anti-Virus / Config pe computerele Windows.

Programe care se deschid CHK fișiere

Tip fișier2Saved File Fragment

Dezvoltator Microsoft
Categorie Diverse fișiere
Format Binary

.CHK numărul opțiunii 2

Fragmentul fișierului Windows curățat de pe hard disk de ScanDisk sau CHKDISK; stocate în folderul FOUND după efectuarea scanării unui disc; de obicei, pot fi șterse, deoarece informațiile au fost mutate în altă parte pe disc.

Mai multe informații

Programul CHK-Mate poate fi utilizat pentru a examina conținutul unui fișier CHK înainte de a fi eliminat. De asemenea, UnCHK și FileCHK pot fi folosite pentru a recupera datele din fișierele CHK.

Programe care se deschid CHK fișiere

Tip fișier3Netgear Router Firmware File

Dezvoltator Netgear
Categorie Fișiere de sistem
Format N/A

.CHK numărul opțiunii 3

Fișier utilizat de router-ele Netgear la actualizarea firmware-ului; stochează datele de sistem de nivel scăzut care rulează routerul; poate fi folosit pentru aplicarea actualizărilor router-ului utilizând interfața browser Netgear Web, care este adesea accesată la adresa locală a rețelei locale 192.168.1.1.

Programe care se deschid CHK fișiere

Tip fișier4StarCraft Chunk File

Dezvoltator Blizzard Entertainment
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.CHK numărul opțiunii 4

Harta Starcraft necomprimată inclusă cu CD-ul de instalare Blizzard; similar cu un fișier formatat .MPQ , cum ar fi un fișier scenariu .SCM sau .SCX , dar nu este comprimat într-un format de arhivă.

Programe care se deschid CHK fișiere

Despre fișierele CHK

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .chk este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier StarCraft Chunk File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Curățam un calculator de la un client și mi-a spus că a întâlnit o mulțime de fișiere .chk. Cum sunt stagiar nou la locul de muncă, nu prea știam ce sunt acestea, așa că am făcut câteva cercetări pe internet. Apreciez articolul dumneavoastră despre această extensie de fișier. Chiar dacă este foarte scurt, ați explicat destul de clar la ce este folosită în principal. Clientul nu deținea niciunul dintre programele pe care le-ați enumerat în articolul dvs. pentru deschiderea acestor fișiere și, cum majoritatea dintre ele par a fi abandonware, nu am putut să le văd conținutul. Cu toate acestea, sunt sigur că, dacă acestea conțin informații despre viruși, este mai bine să le las în pace. Vă mulțumesc pentru informații.