Principal : Extensii de fișiere : .clt Fişier

.clt Extensie de fișier

Tip fișier1Clarity Legal Transcript File

Dezvoltator Clarity Legal
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format N/A

Ce este CLT fișier?

Fișier creat de Clarity Legal DepoSmart, un program folosit pentru crearea de transcrieri electronice certificate; conține datele de transcriere folosite de firmele care raportează instanțele judecătorești atunci când creează transcrieri juridice pentru avocați; create pentru a reduce dimensiunea fișierelor transcripturilor trimise prin e-mail.

Programe care se deschid CLT fișiere

Tip fișier2VisualBoyAdvance Cheat List File

Dezvoltator VisualBoyAdvance
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.CLT numărul opțiunii 2

Fișier de jocuri folosit de VisualBoyAdvance, un emulator pentru sistemul de console Gamboy Advance; salvează o listă de cheaturi de joc care pot fi aplicate la un joc emulat.

Mai multe informații

Pentru a deschide un fișier CLT în VisualBoyAdvance, selectați Trucuri → Încărcați lista de cheaturi ... din meniul programului după ce ați încărcat o ROM ( .GBA file).

Programe care se deschid CLT fișiere
Windows
VisualBoyAdvance
Linux
VisualBoyAdvance
Macintosh
VisualBoyAdvance

Despre fișierele CLT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .clt este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier VisualBoyAdvance Cheat List File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.