Principal : Extensii de fișiere : .btw Fişier

.btw Extensie de fișier

Tip fișierBarTender Label

Dezvoltator Seagull Scientific
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format N/A

.BTW numărul opțiunii

Un fișier BTW conține o etichetă de coduri de bare creată cu programul BarTender, un program profesional de proiectare a codurilor de bare. Poate include coduri de bare, text și grafice care pot fi combinate într-un aspect personalizat. Fișierele BTW includ metadate, cum ar fi proprietățile etichetelor și versiunea BarTender care a creat fișierul.

Mai multe informații

Pentru a deschide un fișier BTW în BarTender, selectați File → Open .... Pentru a crea un fișier BTW, selectați File → New, modificați eticheta și faceți clic pe File → Save or Save As .... To exportați un fișier BTW în BarTender la un format de imagine, cum ar fi TIFF sau PNG, selectați File → Export Image ....

NOTĂ: Puteți utiliza fișierele BTW pentru codificarea etichetelor RFID.

Programe care se deschid BTW fișiere

Despre fișierele BTW

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .btw este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier BarTender Label, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Am încercat un nou software pentru a crea coduri de bare pentru mica mea afacere. În timp ce căutam pe internet am găsit articolul tău despre extensia .btw. Apreciez acest tip de articole, deoarece sunt sigur că sunt exact ceea ce caută proprietarii de afaceri mici ca mine atunci când își creează propriile baze de date. Este uimitor faptul că o singură extensie este capabilă să stocheze date diferite, cum ar fi coduri, text și grafică. Mă întreb doar, care este utilitatea de a include și metadatele în fișier? Nu ar fi mai bine ca aceste informații să fie stocate într-o altă extensie? Oricum, am încercat software-ul Seagull Scientific BarTender și a fost foarte bun! A fost suficient să urmez instrucțiunile dumneavoastră pentru a începe și a crea aceste fișiere. Vă mulțumesc pentru tot!