Principal : Extensii de fișiere : .backup Fişier

.backup Extensie de fișier

Tip fișierAndroid Backup File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de rezervă
Format Binary

.BACKUP numărul opțiunii

Fișier de rezervă creat de unele telefoane Android și alte dispozitive mobile Android; create prin modul de pornire avansată când apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare și butonul de volum și apoi alegeți opțiunea de a copia informațiile de utilizator; salvate pe cardul SD al dispozitivului Android atunci când copia de siguranță a fost completată.

Mai multe informații

Pentru a restabili un fișier BACKUP, țineți apăsat butonul de alimentare și butonul de volum și alegeți opțiunea de a restabili informațiile utilizatorului din meniul de pornire.

Fișierele BACKUP conțin informații despre utilizatori, cum ar fi contactele și fișierele utilizatorilor . Acestea sunt utile pentru arhivarea salvării punctelor de pe dispozitivul dvs. mobil, astfel încât datele să poată fi restabilite dacă apare o problemă cu dispozitivul.

Programe care se deschid BACKUP fișiere

Despre fișierele BACKUP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .backup este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Android Backup File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună. Cum merge treaba? În speranța că răspunsul este bun, vroiam doar să spun că explicația despre extensia .backup este dulci apreciată. Nici unul dintre prietenii mei nu știa cum se folosesc și dacă pe calculatoarele Apple se poate lucra cu ele. Din păcate nu a fost cazul, dar acum știm că se deschid doar pe dispozitive Android. Adică este ușor de dedus că conținutul este o copie de rezervă a ceva. Poate avea legătură cu un hard disk sau cu un joc video? Acestea au fost presupunerile noastre. Este interesant că formatul este același pentru tablete și telefoane, până la urmă este vorba de același sistem operațional. Voi încerca să pun mâna pe câteva carduri SD vechi și să inspectez fișierele BACKUP din interiorul lor. Vă mulțumim!