Principal : Extensii de fișiere : .ars Fişier

.ars Extensie de fișier

Tip fișier1After Effects Render Settings File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Setări Fișiere
Format N/A

Ce este ARS fișier?

Fișierul de setări creat de After Effects, un program folosit pentru a crea grafică mișcată și efecte vizuale cinematografice; salvează proprietățile care definesc calitatea videoclipului de ieșire; poate fi un fișier de setări inclus în After Effects sau un profil personalizat creat de utilizator; permite setările să fie reutilizate pe mai multe sesiuni de redare.

Mai multe informații

Odată ce imaginea a fost redată, aceasta poate fi aplicată unui modul de ieșire ( .AOM file), care finalizează videoclipul într-un format de fișier de ieșire.

Programe care se deschid ARS fișiere
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Tip fișier2Carmageddon Saved Game

Dezvoltator Stainless Games
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.ARS numărul opțiunii 2

Fișierul salvat de jocuri creat de Carmageddon, un joc violent de curse auto; salvează progresul jucătorilor și include curse finite, mașini achiziționate și credite; salvat prin interfața jocului.

Mai multe informații

Jocurile care utilizează fișierele ARS includ Carmageddon și Carmageddon 2: Carpocalypse Now.

Programe care se deschid ARS fișiere

Despre fișierele ARS

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ars este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Carmageddon Saved Game, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună, prietene. Am venit să vorbim despre contribuția ta la articolul despre extensia de fișier .arsc. După câteva discuții lungi cu șefii mei, mi s-a cerut să investighez mai mult despre fișierele de dezvoltator. În cele din urmă, a trebuit să citesc mai mult despre fișierele ARSC, deoarece acestea ajută la stocarea resurselor compilate. Partea cea mai bună este că sunt în format binar, ceea ce ajută la o mai bună editare a acestora. Aș fi ghicit că imaginile au fost stocate cu o altă extensie de fișier în oricare dintre programele dezvoltate cu acesta. Care sunt alte fișiere de pachet în care pot găsi extensia? Să citești că ajută și la protejarea datelor este minunat. Datele binare sunt cele mai bune lol. Interfața programului este aceeași pe Windows și Mac? Vă mulțumesc.