Principal : Extensii de fișiere : .app Fişier

.app Extensie de fișier

Tip fișier1macOS Application

Dezvoltator Apple
Categorie Fișiere executabile
Format N/A

Ce este APP fișier?

Un fișier APP este un pachet de aplicații care rulează sub MacOS, un sistem de operare (OS) dezvoltat de Apple și proiectat să ruleze pe computere Macintosh. Se stochează mai multe directoare, cum ar fi Conținut, Resurse și Cadre, care conțin diferite fișiere care alcătuiesc aplicația. Fișierele APP sunt fișiere executabile similare cu fișierele .EXE din Windows și se execută atunci când faceți dublu clic.

Mai multe informații

Deoarece fișierele APP sunt pachete macOS, puteți face clic cu butonul din dreapta al mouse-ului (sau clic-control) pe o aplicație și selectați "Show Contents Package" pentru a vizualiza fișierele conținute în pachet. Acestea includ resursele utilizate de aplicație, fișierele executabile, fișierele de proprietăți ( .PLIST ), cadrele, pluginurile, pictogramele și alte fișiere.

În sistemele Windows și Linux, a unei aplicații macOS ca și cum ar fi fost un dosar. Un program de decompresie precum WinRAR poate fi de asemenea capabil să extragă fișiere dintr-o aplicație macOS pe alte sisteme de operare.

NOTĂ: Fișierele dintr-un pachet de aplicații nu ar trebui să fie editate sau mutate, corect.

Programe care se deschid APP fișiere
Macintosh
Apple OS X

Tip fișier2FoxPro Generated Application

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere executabile
Format N/A

.APP numărul opțiunii 2

Aplicația folosită de FoxPro pentru automatizarea procedurilor (adică crearea de noi dimensiuni de etichete, transformarea valorilor datelor, analizarea codului etc.); poate fi inclusă cu FoxPro sau personalizat construit de utilizator dintr-un fișier proiect ( .PJX ) utilizând comanda BUILD APP

Programe care se deschid APP fișiere

Tip fișier3Symbian OS Application

Dezvoltator Nokia
Categorie Fișiere executabile
Format Binary

.APP numărul opțiunii 3

Programul software scris pentru sistemul de operare Symbian, un sistem de operare pentru telefoane mobile și smartphone-uri; cuprinde o aplicație Symbian împreună cu un fișier de resurse .RSC ; pot fi compilate utilizând un kit de dezvoltare software (SDK) pentru sistemul de operare Symbian OS.

Mai multe informații

Sistemul de operare Symbian este utilizat de telefoanele Nokia, Sony Ericsson, Samsung și FOMA.

Programe care se deschid APP fișiere
Windows
Nokia Carbide.c++
Nokia WRT plug-ins
Nokia Symbian rcomp
Runs on supported cell phones

Despre fișierele APP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .app este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Symbian OS Application, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări, autorule! M-am simțit foarte bine învățând din articolul tău ce pot face fișierele .app. Este prima dată când folosesc această extensie, așa că habar nu aveam ce programe să deschid. Ca să fiu sincer, aveam câteva idei și am avut dreptate. Cuvântul în sine îl cam dă de gol. Acestea sunt pachete de aplicații care rulează pe dispozitivele Apple. Cercetarea mea se concentrează pe învățarea modului în care funcționează sistemele operaționale. A fost esențial pentru mine să găsesc toate informațiile pe care le-ați prezentat. Cea mai bună parte este modul în care acestea stochează mai multe directoare și faptul că au asemănări cu fișierele EXE. Acum, voi încerca să văd conținutul din interiorul lor pentru a încerca chiar să înțeleg codul din spatele unora. Până data viitoare!
Anonim:
Bună dimineața. Am avut ocazia să vă citesc descrierea extensiei de fișier .appx. Încă din adolescență, am lucrat întotdeauna cu produse Apple. Cu toate acestea, la noul meu loc de muncă lucrez cu sisteme Windows și am văzut mai multe fișiere APPX în unele covoare. Vă mulțumim pentru că ați explicat că acestea conțin metadatele și fișierele necesare pentru a instala o aplicație. Aveți vreo informație despre cum arată conținutul? Urmărirea codului către programe precum Photoshop sau Illustrator ar fi o doză! O să încerc să întreb niște oameni de la serviciu dacă au folosit Visual Studio pentru a dezvolta unele dintre programele lor. Tocmai mi-ai oferit atât de multe informații valoroase. O să le încerc pe toate în curând și o să văd cât de eficiente sunt. Îți mulțumesc pentru informații, prietene.