Principal : Extensii de fișiere : .3dz Fişier

.3dz Extensie de fișier

Tip fișier1Nintendo 3DS ROM

Dezvoltator Gateway
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

Ce este 3DZ fișier?

Un fișier 3DZ este un fișier de joc folosit de Gateway 3DS, o cartelă microSD pentru Nintendo 3DS folosită pentru a juca jocuri 3DS, DS și homebrew. Conține o copie a datelor dintr-un cartuș original de jocuri 3DS.  Fișierele 3DZ sunt salvate în același format ca cele mai populare fișiere .3DS , dar conțin un antet care indică Gateway-ului că este compatibil pentru redarea online.

Mai multe informații

Fișierele 3DZ nu sunt menite să fie deschise pe un computer. Acestea au fost create pentru Gateway 3DS, care este software-ul stocat pe o cartelă microSD care este introdus într-un Nintendo 3DS. Cu toate acestea, dacă redenumiți extensia ".3dz" la ".3ds" și eliminați antetul din fișier, ROM-ul poate fi redat de emulatori 3DS, cum ar fi TronDS sau Citra.

>

Programe care se deschid 3DZ fișiere
Windows
No known program available
Linux
No known program available
Macintosh
No known program available

Tip fișier2Easy 3D Creator Project

Dezvoltator DzSoft
Categorie Setări Fișiere
Format N/A

.3DZ numărul opțiunii 2

Un fișier 3DZ este un proiect creat Easy 3D Creator, un program folosit pentru a crea economii de ecran 3D. Conține un proiect, care include imaginea economizorului de ecran, cadre pe secundă a animației și poziția camerei pentru vizualizarea economizorului de ecran.

Mai multe informații

Fișierul 3DZ este tipul principal de fișier asociat cu Easy 3D Creator. Când salvați proiectul, programul creează fișierul 3DZ pentru a stoca proiectul de screensaver. Dacă trebuie să deschideți un fișier 3DZ, singurul program care acceptă fișierul este Easy 3D Creator. Este disponibil pentru descărcare gratuită, dar nu mai este dezvoltată și se va executa numai pe Windows 2000 sau XP.

Programe care se deschid 3DZ fișiere

Despre fișierele 3DZ

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .3dz este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Easy 3D Creator Project, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.