Unzip-Review online (Un deschizător RAR și ZIP)

Unzip-Online este un site de extragere de fișiere gratuit care vă permite să extrageți arhiva fără a fi nevoie să descărcați un program pe computer. Funcționează permițându-vă să încărcați arhiva pe site-ul web și apoi să descărcați fișierele individuale pe care doriți să le păstrați.

Sunt acceptate două dintre cele mai populare formate de arhive, RAR și ZIP, precum și 7Z și TAR. Deoarece rulează printr-un site web, puteți utiliza Unzip-Online în orice browser web de pe orice sistem de operare.

Vizitați Unzip-Online Ce ne place

  • Nu necesită o descărcare de software.

  • Arhivele pot avea o dimensiune de până la 200 MB.

  • Încărcările sunt private și sunt eliminate după 24 de ore.

  • Funcționează cu orice browser din orice sistem de operare.

Ce nu ne place

  • Arhivele de peste 200 MB nu pot fi extrase.

  • Trebuie să așteptați încărcarea fișierelor.

  • Nu vă permite să creați noi arhive.

  • Acceptă doar patru formate de decompresie.

  • Deschide o singură arhivă odată.


Cum se folosește Unzip-Online

Unzip-Online este destul de auto-explicativ, deci nu ar trebui să existe nicio confuzie atunci când îl utilizați.

  1. Selectați Decomprimați fișierele.

  2. Selectați Alegeți Fișier.

  3. Găsiți și selectați arhiva de care aveți nevoie pentru a decomprima.

  4. Alege Decomprimă fișierul pentru a încărca arhiva în Unzip-Online și a începe procesul de decompresie.

  5. După ce vedeți fișierele listate, selectați orice doriți să descărcați.

  6. Alegeți o locație pe computer pentru a salva fișierul.

Puteți repeta ultimii doi pași de câte ori doriți să descărcați fișierele din arhivă.


Gândurile mele pe Unzip-Online

Unzip-Online este un fișier de dezarhivare perfect dacă aveți nevoie doar de un mic fișier de arhivă extras, dar nu aveți niciun software instalat pentru a face acest lucru. De exemplu, dacă sunteți pe un computer care nu permite instalarea programului (cum ar fi la școală sau la serviciu), singura dvs. opțiune reală este să utilizați un site web pentru a dezarhiva arhiva. Cu toate acestea, din moment ce Unzip-Online poate încărca arhive mari, este util chiar și pentru cele mai mari pe care este posibil să le aveți nevoie să le decomprimați.

Este frumos că patru formate de fișiere populare sunt acceptabile pe Unzip-Online. De asemenea, este bine că arhiva poate avea o dimensiune de până la 200 MB, care este destul de mare. Cu toate acestea, a fi nevoie să încărcați un fișier de arhivă ar putea dura mult (mai ales dacă este vorba de 200 MB) și asta nu ține cont nici de faptul că trebuie să descărcați acele fișiere înapoi pe computer pentru a le utiliza.

Dacă sunteți în căutarea unui program solid pentru dezarhivarea arhivelor care nu limitează dimensiunile fișierelor (deoarece unele arhive pot deveni foarte mari, chiar și peste 200 MB), acceptă mai multe formate de arhivă și nu necesită încărcări și descărcări de fișiere, încercați 7-Zip, PeaZip sau jZip.

Accesați Unzip-Online

Funzip este un alt site web gratuit de extragere a fișierelor, care este foarte asemănător atât în ​​design, cât și în funcție cu Unzip-Online, dar acceptă arhive mai mari, cu dimensiuni de până la 400 MB.