Unde sunt descărcările pe iPad?

iPad-urile sunt instrumente de calcul populare, la îndemână și puternice. IPad-ul dvs. poate stoca toate aplicațiile și fișierele preferate, facilitând accesul la documente importante oriunde vă aflați în lume. Dar găsirea și gestionarea fișierelor descărcate pot fi confuze și neclare. Iată câteva sfaturi pentru gestionarea descărcărilor iPad.

Instrucțiunile din acest articol se aplică iPad-urilor care rulează iOS 11 și versiuni ulterioare. 


Unde sunt descărcările pe iPad-ul meu?

Utilizarea iOS pe orice dispozitiv Apple este, în general, un proces simplu, dar nu este cazul când vine vorba de gestionarea fișierelor. Spre deosebire de PC-uri și Mac-uri, iPad-ul nu are un folder de descărcări desemnat, unde toate fișierele descărcate se îndreaptă imediat. Și sistemul de fișiere iOS nu este la fel de ușor de navigat ca un sistem de fișiere Android.

Locația unui fișier descărcat depinde în mare măsură de aplicația în care vă aflați atunci când accesați fișierul, deși lucrurile au devenit puțin mai ușoare odată cu introducerea aplicației Fișiere în iOS 11. 


Alegeți unde să salvați un fișier

Salvați fișierele într-o locație pe care o puteți regăsi cu ușurință. Deși aveți multe opțiuni, iată cum puteți salva fișiere din aplicațiile utilizate în mod obișnuit.

Salvarea unui fișier din e-mail

Adesea, veți dori să salvați un atașament dintr-un e-mail pe care îl primiți. Iată cum să alegeți unde merge fișierul. 

  1. Deschideți e-mailul relevant.

  2. Apăsați pe Ataşament icoană.

  3. Robinet Opţiuni în colțul din dreapta sus al ecranului.

  4. Alegeți unde să trimiteți fișierul. În funcție de fișier, puteți atinge de obicei Salvează imaginea pentru imagini, Copiați în iBooks pentru PDF-uri sau Salvați în fișiere pentru a o salva în aplicația Fișiere pentru uz general.

    Apăsați pe Mai Mult pictogramă pentru a găsi mai multe opțiuni. 

  5. Dacă atingeți Salvați în fișiere, alegeți fie să salvați fișierul pe iCloud Drive, fie direct pe iPad, apoi atingeți Adăuga.

    Dacă doriți să accesați fișierul de pe alte dispozitive iOS sau Mac, atingeți iCloud Drive

  6. Ați salvat cu succes fișierul în locația aleasă.

Salvarea unui fișier din Safari

Iată cum puteți salva un fișier din browserul web implicit, Safari. 

  1. Deschideți fișierul în Safari.

  2. Robinet Opţiuni.

  3. Alegeți unde să îl salvați. 

    Poate fi necesar să derulați spre dreapta pentru a găsi mai multe opțiuni, cum ar fi Salvați în fișiere, în funcție de câte aplicații sunt disponibile pentru a utiliza fișierul. 

Salvarea unei imagini din Safari

Salvarea unei imagini este un proces simplu.

  1. Deschideți imaginea în Safari.

  2. Țineți degetul pe imagine, apoi eliberați după un moment sau două pentru a deschide caseta de dialog.

  3. Robinet Salvează imaginea pentru a salva imaginea în folderul Poze.


Cum să găsiți descărcări pe iPad

Dacă ați descărcat un fișier și nu sunteți sigur unde a mers, verificați câteva dintre locațiile probabile.

imagini

Dacă căutați un fișier imagine descărcat, este aproape sigur stocat în aplicația dvs. Foto. 

PDF

Dacă atingeți Copiați în iBooks, Fișierele PDF sunt trimise sau copiate pe iBooks, astfel încât să puteți naviga cu ușurință fișierele așa cum ați face într-o carte sau manual. 

Alte fisiere

Orice alte fișiere probabil au ajuns în aplicația Fișiere. Această aplicație reunește toate fișierele dvs. din iCloud, astfel încât să poată include și documente de pe Mac sau alte dispozitive iOS. 

Dacă aveți aplicații terță parte precum Google Drive sau Dropbox instalate pe iPad, acestea vor apărea pe Share atunci când salvați un fișier. Nu uitați să verificați acolo dacă preferați să utilizați o soluție care nu este bazată pe Apple pentru stocarea fișierelor.