Unde să găsiți mesaje arhivate pe Facebook

Puteți arhiva mesaje pe Facebook pentru a plasa mesajele într-un alt folder, departe de lista principală de conversații. Aceasta vă organizează conversațiile fără a le șterge, ceea ce este util dacă nu trebuie să trimiteți mesaje cuiva, dar doriți să salvați textele.

Dacă nu găsiți mesaje Facebook arhivate, utilizați setul corespunzător de instrucțiuni de mai jos. Mesajele Facebook pot fi accesate pe Facebook și Messenger.com.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunii mobile a Facebook și versiunii desktop accesate printr-un browser web.


Mesaje arhivate pe Facebook sau Messenger

0: 57

Cel mai rapid mod de a ajunge la mesajele arhivate este să deschideți acest link pentru mesajele Facebook.com sau acesta pentru Messenger.com. Ambele linkuri vă duc la mesajele arhivate.

Sau urmați acești pași pentru a vă deschide manual mesajele arhivate (dacă utilizați Messenger.com, treceți la pasul 3):

  1. Pentru Facebook.com, deschideți posturi. Se află în partea de sus a Facebook pe aceeași bară de meniu cu numele profilului dvs.

  2. Selectați Vedea Toate în Messenger în partea de jos a ferestrei mesajului.

  3. selectaţi setările pictograma roții în colțul din stânga sus al ferestrei Messenger.

  4. Selectați Chaturi ascunse. Toate mesajele arhivate apar în panoul din stânga.

    Pentru a dezarhiva mesajele Facebook, trimiteți un alt mesaj destinatarului respectiv. Se afișează din nou în lista principală de mesaje împreună cu alte mesaje care nu sunt arhivate.


Mesaje arhivate pe un dispozitiv mobil

Puteți accesa mesajele arhivate și din versiunea mobilă a Facebook.

  1. Deschis Mesager.

  2. Apăsați pe bara de căutare în partea de sus a ecranului și tastați numele persoanei pentru care doriți să vedeți mesajele.

  3. Selectați prietenul listat în rezultatele căutării pentru a vedea toate mesajele de la acea persoană.

Cum să căutați prin mesaje Facebook arhivate

După ce aveți un mesaj arhivat deschis în Facebook.com sau Messenger.com, este ușor să căutați un anumit cuvânt cheie cu acel fir.

Puteți căuta în orice mesaj Facebook deschis, nu numai în mesajele arhivate.

  1. Căutați Opţiuni din partea dreaptă a paginii, sub imaginea de profil a destinatarului.

    În cazul în care Opţiuni panoul este închis, selectați (I) pentru a-l deschide.

  2. Selectați Căutați în conversație.

  3. Utilizați caseta de căutare din partea de sus a mesajului pentru introduceți cuvinte specifice în acea conversație. Utilizați tastele săgeată (din partea stângă a casetei de căutare) pentru a vedea instanța anterioară sau următoare a cuvântului.