Unde să descărcați iTunes pentru Windows pe 64 de biți

Rularea unui sistem de operare pe 64 de biți pe computer vă permite computerului să proceseze date în bucăți pe 64 de biți, mai degrabă decât în ​​32 de biți standard, ceea ce duce la performanțe mai bune. Dacă rulați o versiune pe 64 de biți a Windows 10, Windows 8, Windows 7 sau Windows Vista, versiunea standard a iTunes pe care o descărcați de pe site-ul Apple este pe 32 de biți. Trebuie să descărcați versiunea pe 64 de biți a iTunes pentru a profita din plin de computerul dvs. mai eficient.


Versiuni iTunes compatibile cu edițiile pe 64 de biți ale Windows 10, 8, 7 și Vista

Descărcați versiunile curente sau mai vechi de iTunes pe 64 de biți direct de la Apple:

  • iTunes 12.9 (aceasta este versiunea curentă a iTunes pentru Windows)
  • iTunes 12.4.3 pentru plăci video mai vechi
  • iTunes 12.2.2 pentru plăci video mai vechi
  • iTunes 12.1.3 pentru plăci video mai vechi
  • iTunes 12.1.2
  • iTunes 12.1.2 pentru plăci video mai vechi

Există alte versiuni de iTunes pe 64 de biți pentru Windows, dar acestea nu sunt disponibile ca descărcări direct de la Apple. Dacă aveți nevoie de o versiune mai veche, verificați OldApps.com, un site care găzduiește versiuni vechi de software pe care producătorii originali nu le mai oferă.

Apple nu a lansat niciodată o versiune de iTunes care să fie compatibilă cu ediția pe 64 de biți a Windows XP Pro. Deși este posibil să puteți instala iTunes 9.1.1 pe Windows XP Pro, este posibil ca unele funcții, cum ar fi arderea CD-urilor și DVD-urilor, să nu funcționeze.


Ce zici de versiunile pe 64 de biți ale iTunes pentru Mac?

Nu este nevoie să instalați o versiune specială de iTunes pe Mac. Fiecare versiune de iTunes pentru Mac a fost pe 64 de biți de la iTunes 10.4, lansat în 2011.

Viitorul iTunes

În iunie 2019, Apple a anunțat că va retrage iTunes. Pentru Mac, iTunes se separă în aplicații separate Muzică, Podcast și Video. Windows va continua să utilizeze iTunes; Apple nu a anunțat o foaie de parcurs pentru aplicațiile desktop independente de pe platforma Microsoft.