Transmiteți Spotify, Pandora și alte muzică pe HomePod

HomePod-ul Apple este un difuzor inteligent activat pentru Wi-Fi, care interacționează cu Siri, controlează aparatele inteligente pentru casă, redă muzică și multe altele. În timp ce HomePod este optimizat pentru redarea conținutului Apple Music și Apple Podcasts, dispozitivul poate transmite, de asemenea, muzică din orice serviciu care rulează pe dispozitivele dvs. Apple, inclusiv Spotify, Pandora, Amazon Prime Music, YouTube Music și alte servicii.

Iată cum să vă conectați serviciile de streaming muzical la HomePod și să vă bucurați de toate serviciile dvs. de muzică pe acest difuzor inteligent.

Instrucțiunile din acest articol se aplică dispozitivelor care rulează iOS 13, iOS 12, iOS 11 și versiunilor recente de macOS.


Transmiteți în flux Spotify, Pandora și multe altele cu AirPlay

În timp ce HomePod nu are conexiuni încorporate pentru Spotify, Pandora și alte servicii terțe de streaming de muzică, dacă aplicația dvs. de streaming preferată este pe un dispozitiv iOS cu opțiune AirPlay, atunci puteți transmite în flux către HomePod prin AirPlay. AirPlay este o tehnologie gratuită încorporată în dispozitivele iOS (precum și televizoarele Apple și Mac-urile) care vă permite să transmiteți în flux audio și video între dispozitive compatibile.

Apple Inc.

Iată cum puteți transmite în flux Spotify și alte aplicații de muzică terță parte de pe dispozitivul dvs. iOS pe HomePod.

Nu veți putea folosi Siri cu HomePod pentru a controla Spotify, Pandora și alte aplicații muzicale de la terți. În schimb, utilizați comenzile de redare pe ecran în Centrul de control al dispozitivului iOS sau în aplicație pentru a vă controla muzica în flux.

  1. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. HomePod și iOS se află pe aceeași rețea Wi-Fi și că Bluetooth este activat.

  2. Deschis Centrul de control. (În funcție de dispozitiv și model, glisați în sus de jos sau glisați în jos din colțul din dreapta sus.)

  3. Apăsați pe Pictograma AirPlay (cercurile cu triunghiul din partea de jos) în colțul din dreapta sus al Muzică controla.

  4. Veți vedea o listă de dispozitive AirPlay. În Boxe și televizoare , atingeți numele HomePod-ului către care doriți să transmiteți.

  5. Închide Centrul de control.

  6. Deschis Spotify, Pandora, sau o altă aplicație din care doriți să redați muzică în flux.

  7. Începeți să vă redați muzica și va fi redată în flux către HomePod-ul selectat.


Redă în flux Spotify, Pandora și multe altele de pe un Mac

Streaming-ul Spotify, Pandora și alte servicii muzicale de pe un Mac către HomePod folosește și AirPlay, dar pașii pe care îi urmați sunt ușor diferiți. Iată ce trebuie să faceți:

  1. De la măr meniu, deschis System Preferences.

  2. Selectați Suna.

  3. Selectați producție dacă nu este deja selectat.

  4. Selectați HomePod-ul pe care doriți să transmiteți. Toate sunetele provenite de pe computerul Mac vor fi redate acum pe acel HomePod.

  5. Bifați caseta de lângă Afișați volumul în bara de meniu. Acest lucru vă permite să selectați HomePod din controlul audio al barei de meniu, astfel încât să nu aveți întotdeauna nevoie de utilizare System Preferences.

  6. Redați muzica printr-o aplicație sau browserul Mac-ului dvs. și acesta va fi transmis prin HomePod.