Solicitați o chitanță de livrare pentru un mesaj în Outlook

Dacă utilizați Outlook într-un mediu de grup de lucru și utilizați Microsoft Exchange Server ca serviciu de poștă electronică, puteți solicita chitanțe de livrare pentru mesajele pe care le trimiteți. O chitanță de livrare înseamnă că mesajul dvs. a fost livrat, dar nu înseamnă că destinatarul a văzut mesajul sau l-a deschis.

Instrucțiunile din acest articol se aplică Outlook 2019, 2016 și 2013; și Outlook pentru Microsoft 365.


Cum să solicitați chitanțe de livrare în Outlook

Cu Outlook, puteți seta opțiunea de chitanță de livrare pentru un singur mesaj sau puteți solicita chitanțe pentru fiecare mesaj pe care îl trimiteți.

Pentru a urmări livrarea unui singur mesaj:

  1. Compuneți un mesaj nou.

  2. Du-te la Opţiuni Și selectați Solicitați o chitanță de livrare Caseta de bifat.

  3. Dacă doriți să știți dacă destinatarul citește mesajul de e-mail, selectați Solicitați o chitanță de citire Caseta de bifat.

  4. Trimite mesajul.

Pentru a urmări chitanțele de livrare pentru toate mesajele:

  1. Du-te la Fișier Și selectați Opţiuni.

  2. Selectați Mail.

  3. În Urmărire secțiune, selectați Chitanță de livrare care confirmă faptul că mesajul a fost livrat către serverul de e-mail al destinatarului Caseta de bifat.

  4. Pentru a solicita o chitanță de citire, selectați Citiți chitanța care confirmă că destinatarul a văzut mesajul Caseta de bifat.

    Destinatarii au posibilitatea de a trimite sau nu o chitanță citită. Dacă văd această solicitare cu fiecare mesaj, este mai puțin probabil să trimită o chitanță de citire.

  5. Selectați OK pentru a închide Opțiuni Outlook căsuță de dialog.

  6. Pentru a vizualiza răspunsurile, accesați Obiecte trimise folder și deschideți mesajul original într-o fereastră separată. Du-te la Mesaj filă și, în Spectacol grup, selectați Urmărire.

Pentru a solicita în mod implicit chitanțe de livrare pentru toate mesajele:

  1. selectaţi Fișier tab.

  2. Selectați Opţiuni.

  3. Selectați Mail.

  4. În Urmărire, Selectați Chitanță de livrare care confirmă faptul că mesajul a fost livrat către serverul de e-mail al destinatarului.