Silencing YouTube on Your iPad: Un ghid rapid

YouTube este o platformă fantastică pentru a consuma toate tipurile de conținut video, de la videoclipuri muzicale la materiale educaționale. Cu toate acestea, uneori este posibil să dorești să te bucuri de videoclipuri fără sunet, mai ales dacă te afli într-un loc public sau dacă vrei să urmărești un videoclip fără a-i deranja pe cei din jur. Din fericire, dezactivarea sunetului pe YouTube este simplă și, în acest articol, îți vom arăta cum să faci acest lucru pe iPad-ul tău.

Prima metodă pentru a dezactiva YouTube pe iPad-ul tău este să folosești butoanele de volum de pe dispozitiv. Atunci când redai un videoclip pe YouTube, apasă butonul de reducere a volumului de pe partea laterală a iPad-ului tău până când sunetul este dezactivat. De asemenea, poți utiliza Centrul de control glisând în jos din colțul din dreapta sus al ecranului iPad-ului tău și reglând cursorul de volum spre stânga până când sunetul este oprit.

Dacă urmărești un videoclip YouTube în Safari sau într-un alt browser web de pe iPad, poți dezactiva sunetul folosind setările încorporate. Pentru a face acest lucru, apasă pe pictograma "AA" din colțul din stânga sus al barei de adrese a browserului pentru a deschide setările site-ului web. De acolo, atinge "Website Settings" (Setări site web), iar la "Audio & Video" (Audio și video), selectează "Allow" (Permite). În cele din urmă, alegeți "Niciodată" din listă pentru a dezactiva redarea audio.

O altă modalitate de a dezactiva YouTube pe iPad este să folosești setările integrate ale aplicației YouTube. Deschide aplicația și navighează până la videoclipul pe care vrei să îl urmărești. După ce videoclipul începe să ruleze, atingeți ecranul pentru a afișa comenzile de redare. În colțul din stânga jos, vei vedea o pictogramă de volum. Atingeți-o pentru a dezactiva sunetul. Puteți, de asemenea, să glisați în jos pe videoclip pentru a-l minimiza și a continua vizionarea fără sunet.

În concluzie, dezactivarea YouTube pe iPad-ul tău este un proces simplu. Poți folosi butoanele de volum ale dispozitivului sau Centrul de control, setările browserului web sau comenzile încorporate ale aplicației YouTube pentru a dezactiva sunetul. Indiferent de metoda pe care o alegi, acum poți viziona videoclipuri YouTube fără să-i deranjezi pe cei din jur sau te poți bucura de ele în liniște.