Setarea unei prezentări PowerPoint în buclă continuă

Prezentările de diapozitive PowerPoint nu sunt întotdeauna utilizate de un prezentator live. Diapozitivele setate să se bucle continuu pot rula nesupravegheate într-un stand sau un chioșc. Puteți chiar să îl salvați ca un videoclip pentru a-l partaja.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010, PowerPoint pentru Microsoft 365, PowerPoint 2019 pentru Mac, PowerPoint 2016 pentru Mac și PowerPoint pentru Mac 2011.


Creați un slideshow PowerPoint cu funcționare automată

Pentru a crea o prezentare în buclă continuă, va trebui să o configurați și să înregistrați temporizarea diapozitivelor.

Pentru a rula prezentarea de diapozitive nesupravegheată, setați temporizările pentru ca tranzițiile de diapozitive și animațiile să ruleze automat.

Configurați prezentarea

  1. Deschideți prezentarea PowerPoint pe care doriți să o buclați continuu.

  2. Mergi la pagina Slide Show.

  3. Selectați Configurați prezentarea. Se deschide caseta de dialog Set Up Show.

  4. Selectați Navigat la un chioșc (ecran complet). Aceasta permite prezentarea să se bucle continuu până când vizualizatorul apasă Esc.

  5. Selectați OK.


Repetați și înregistrați calendarul

Pentru a vă asigura că prezentarea dvs. automată are lungimea potrivită, înregistrați temporizările pentru a seta perioada de timp în care fiecare diapozitiv apare pe ecran.

PowerPoint pentru Mac nu are opțiunea de repetiție. În schimb, du-te la tranziţii, alegeți tranziția pe care doriți să o utilizați, setați durata dorită și selectați Aplica la toate.

  1. Accesați prima diapozitivă a prezentării.

  2. Mergi la pagina Slide Show.

  3. Selectați Repetați calendarele. Prezentarea de diapozitive începe și înregistrează timpul petrecut pe diapozitiv. Ora apare în Timp diapozitiv din bara de instrumente Înregistrare.

  4. Selectați Următor → pe bara de instrumente Înregistrare când doriți să treceți la următorul diapozitiv.

  5. Selectați Pauză oricând doriți să întrerupeți sau să reluați înregistrarea.

  6. Introduceți o perioadă de timp în Timp diapozitiv caseta dacă doriți să afișați un diapozitiv pentru o anumită perioadă de timp.

  7. Selectați Repeta dacă doriți să reporniți timpul de înregistrare numai pentru diapozitivul curent.

  8. Selectați Închide când ai terminat de înregistrat.

  9. Veți fi întrebat dacă doriți să salvați noile temporizări ale diapozitivelor. Selectați Da pentru a salva sincronizarea diapozitivelor la sfârșitul prezentării.

Dacă aveți un microfon (încorporat sau extern), înregistrați o voce vocală pe prezentarea PowerPoint care se redă pe măsură ce prezentarea de diapozitive se continuă.