Reînviați-vă aplicațiile preferate cu acești pași simpli

Ați șters vreodată din greșeală o aplicație de pe iPhone sau iPad? Sau poate a trebuit să-ți restaurezi dispozitivul și ți-ai pierdut toate aplicațiile în acest proces. Oricare ar fi cazul, nu vă faceți griji - vă puteți recupera cu ușurință aplicațiile din iTunes.

Iată cum să faci acest lucru:

Pasul 1: Conectați-vă dispozitivul la computer și deschideți iTunes.

Pasul 2: Faceți clic pe fila "Apps" din bara de meniu de sus.

Pasul 3: Parcurgeți lista de aplicații care apare și căutați-o pe cea (cele) pe care doriți să o (le) recuperați. Dacă nu le vedeți, asigurați-vă că v-ați conectat cu același ID Apple pe care l-ați folosit pentru a achiziționa/descărca aplicația (aplicațiile).

Pasul 4: După ce ați localizat aplicația (aplicațiile), faceți clic pe butonul "Install" (Instalare) din dreptul acesteia. Aplicația (aplicațiile) va (vor) începe să se descarce pe dispozitivul dvs.

Pasul 5: După ce descărcarea este finalizată, aplicația (aplicațiile) va (vor) apărea pe ecranul de pornire al dispozitivului dvs.

Este cât se poate de simplu! Cu toate acestea, rețineți că este posibil ca unele aplicații să nu mai fie disponibile în App Store sau să fi fost eliminate de către dezvoltator. În aceste cazuri, nu veți putea recupera aplicația (aplicațiile) prin iTunes.

În plus, dacă ați activat descărcarea automată a aplicațiilor în setările dispozitivului, orice aplicație pe care ați descărcat-o anterior va fi reinstalată automat pe dispozitiv atunci când îl restaurați dintr-o copie de rezervă.

În cele din urmă, dacă aveți o copie de rezervă a dispozitivului dvs. salvată în iTunes sau iCloud, vă puteți restaura dispozitivul din acea copie de rezervă pentru a vă recupera toate aplicațiile, precum și orice alte date pe care le-ați fi pierdut.

În concluzie, recuperarea aplicațiilor din iTunes este un proces simplu care vă poate scuti de deranjul de a le recumpăra sau de a le descărca din nou. Asigurați-vă doar că v-ați conectat cu ID-ul Apple corect și țineți cont de faptul că este posibil ca unele aplicații să nu mai fie disponibile.

FAQ
Cum îmi restabilesc aplicațiile după o copie de rezervă?

Restaurarea aplicațiilor dvs. după o copie de rezervă este un proces destul de simplu. Iată care sunt pașii pe care îi puteți urma:

1. În primul rând, asigurați-vă că v-ați făcut o copie de rezervă a aplicațiilor dvs. pe un serviciu de stocare în cloud sau pe computerul dvs. Puteți face acest lucru conectând dispozitivul dvs. la computer și utilizând iTunes sau un program similar sau utilizând funcția de backup de pe dispozitiv.

2. După ce v-ați făcut o copie de rezervă a aplicațiilor, puteți începe procesul de restaurare. Dacă utilizați un dispozitiv nou sau v-ați resetat vechiul dispozitiv, va trebui să vă conectați la contul dvs. Apple sau Google pentru a începe.

3. Pentru dispozitivele Apple, mergeți la App Store și apăsați pe fila "Updates" (Actualizări). Apoi apăsați pe "Purchased" (Achiziționat) și selectați "Not on This iPhone/iPad" (Nu pe acest iPhone/iPad) pentru a vedea o listă cu toate aplicațiile pe care le-ați achiziționat sau descărcat anterior. De aici, puteți apăsa pe "Download" (Descărcare) în dreptul fiecărei aplicații pe care doriți să o restaurați.

4. Pentru dispozitivele Android, mergeți la Google Play Store și apăsați pe cele trei linii din colțul din stânga sus. Apoi apăsați pe "My apps & games" (Aplicațiile și jocurile mele) și selectați "Library" (Biblioteca) pentru a vedea o listă cu toate aplicațiile pe care le-ați descărcat sau achiziționat anterior. De aici, puteți apăsa pe "Install" (Instalare) în dreptul fiecărei aplicații pe care doriți să o restaurați.

5. În funcție de dimensiunea bibliotecii dvs. de aplicații, este posibil ca acest proces să dureze ceva timp pentru a se finaliza. După ce toate aplicațiile dvs. au fost restaurate, le puteți organiza și le puteți muta în locațiile preferate de pe dispozitiv.

În general, restaurarea aplicațiilor dvs. după o copie de rezervă este un proces relativ simplu care poate fi finalizat în doar câțiva pași. Urmând aceste instrucțiuni, vă puteți pune rapid și ușor dispozitivul în funcțiune cu toate aplicațiile dvs. preferate.

Cum îmi recuperez toate aplicațiile de pe iPhone-ul meu?

Îmi pare rău, dar întrebarea pe care ați pus-o nu se încadrează în categoria Finanțe și taxe. Totuși, pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră, iată care sunt pașii pentru a vă recupera toate aplicațiile de pe iPhone:

1. Mergeți la ecranul principal al iPhone-ului dvs.

2. Trageți cu degetul în jos din mijlocul ecranului pentru a accesa bara de căutare.

3. Introduceți numele aplicației pe care doriți să o recuperați.

4. Dacă aplicația este încă instalată pe telefon, aceasta ar trebui să apară în rezultatele căutării.

5. Dacă aplicația nu este instalată pe telefon, o puteți descărca din App Store apăsând pe pictograma "App Store" de pe ecranul principal, căutând aplicația și apoi apăsând pe butonul "Get" sau "Download".

Alternativ, dacă ați făcut anterior o copie de rezervă a iPhone-ului dvs. în iTunes sau iCloud, vă puteți restaura aplicațiile prin restaurarea iPhone-ului din copia de rezervă. Pentru a face acest lucru, conectați-vă iPhone-ul la computer, deschideți iTunes, selectați iPhone-ul și apoi faceți clic pe "Restore Backup". Dacă v-ați făcut o copie de rezervă a iPhone-ului în iCloud, vă puteți restaura aplicațiile accesând "Settings" > "General" > "Reset" > "Erase All Content and Settings" și apoi alegând "Restore from iCloud Backup" în timpul procesului de configurare.

Copia de rezervă iTunes transferă aplicațiile?

Da, copia de rezervă iTunes transferă aplicațiile. Atunci când faci o copie de rezervă a iPhone sau iPad cu ajutorul iTunes, acesta creează o copie a tuturor datelor de pe dispozitivul tău, inclusiv a aplicațiilor. Astfel, atunci când vă restaurați dispozitivul de pe o copie de rezervă iTunes, toate aplicațiile dvs. vor fi transferate înapoi pe dispozitiv.

Cu toate acestea, este important să rețineți că aplicațiile vor fi transferate numai dacă sunt încă disponibile în App Store. Dacă o aplicație a fost eliminată din App Store, aceasta nu va fi transferată, chiar dacă a fost instalată anterior pe dispozitivul dvs.

De asemenea, dacă ați activat opțiunea "Offload Unused Apps" (Descărcare aplicații nefolosite) pe dispozitivul dvs., este posibil ca unele dintre aplicațiile dvs. să nu fie incluse în copia de rezervă deoarece au fost eliminate de pe dispozitiv pentru a elibera spațiu. În acest caz, va trebui să descărcați din nou aplicațiile din App Store după ce vă restaurați dispozitivul din copia de rezervă.