Recenzie online Microsoft Office

Microsoft Office Online poate servi ca o alternativă gratuită Microsoft Office, deoarece vă permite să editați și să partajați fișiere create într-un procesor de text, foaie de calcul și program de prezentare, precum și să accesați MS Outlook și OneNote.

Tot ceea ce se face prin Microsoft Office Online este realizat printr-un browser web și salvat online, astfel încât să puteți accesa fișierele de oriunde.

Ce ne place

  • Nicio descărcare de software.

  • Deschide fiecare tip de fișier acceptat de aplicațiile desktop MS Office.

  • Partajați fișiere cu oricine.

  • Lucrați simultan cu alții la un fișier.

  • Șabloane gratuite.

  • Vă salvează automat munca.

  • Interfață familiară similară versiunilor desktop.

  • Verificare ortografică automată în Word, OneNote, Calendar și Outlook.

Ce nu ne place

  • Fișierele trebuie să existe în OneDrive înainte de a fi utilizate.

  • Nu pot verifica erorile de ortografie în Excel sau PowerPoint.

  • 2 GB este cea mai mare dimensiune de fișier acceptată.

  • Imposibil de salvat fișierele în formatul lor original.


Formate de fișiere online Microsoft Office

Microsoft Office Online acceptă pe deplin următoarele tipuri de fișiere, ceea ce înseamnă că puteți deschide și salva înapoi în aceste formate:

  • DOCM, DOCX, PPTM, PPTX, XLSM, XLSX

Profitați de un instrument de export care permite salvarea formatelor precum ODT și PDF ca document descărcat. În caz contrar, Office Online salvează informații în OneDrive în mod implicit și se conectează la versiunea desktop Microsoft Office, astfel încât lista de fișiere cele mai recente să fie sincronizată între cele două.


Microsoft Office Online vs. Microsoft Office

Versiunea desktop a Microsoft Office este similară cu versiunea online. Deși este posibil ca unele caracteristici să nu fie prezente în instrumentul online, aspectul general este aproape identic. Ambele conțin Word, Excel, PowerPoint, Outlook și OneNote.

Limita majoră se referă la plenitudinea setului de caracteristici. Aplicațiile desktop, datorită rezidenței pe un hard disk cu acces la sistemul de operare, conțin instrumente mai bogate pentru lucruri precum inserarea obiectelor complexe. Deși Office Online este cu siguranță o suită de productivitate online completă, nicio platformă exclusiv online nu oferă în general aceeași capacitate ca un program instalat local.

În prezent nu există nicio versiune online a Access sau Publisher.


Gânduri despre Microsoft Office Online

Dacă sunteți familiarizați cu versiunea pentru desktop a Microsoft Office, utilizarea Microsoft Office Online este ușoară, deoarece meniurile și funcțiile sunt similare, dacă nu exact aceleași.

Sunt permise formate comune de fișiere și fiecare format acceptat de Microsoft Office este acceptat în versiunea online. Cu toate acestea, există o diferență majoră în modul în care Microsoft Office Online folosește aceste fișiere comparativ cu versiunea desktop.

Să presupunem că lucrați cu altcineva la un fișier DOC care a fost creat într-un program precum SSuite Office. Dacă încărcați acest fișier DOC în Microsoft Office Online și încercați să faceți modificări, fișierul este convertit automat în DOCX. Aceasta înseamnă că atunci când salvați fișierul și îl returnați utilizatorului SSuite Office, modificările nu pot fi făcute, deoarece acea suită Office nu permite deschiderea fișierelor DOCX.