Recenzie Alienware Aurora R7: putere pentru un preț

Lifewire / Gannon Burgett


Proiectare: nu este nevoie să scoateți setul de instrumente

Inspirându-se din alte computere din gama Dell, mai ales PC-ul Area 51, Aurora R7 are un exterior negru și din bronz, cu multă ventilație în partea superioară, laterală și inferioară a carcasei. Există, de asemenea, o serie de lumini RGB personalizabile pe lateral, care pot fi schimbate în funcție de culorile care se potrivesc stilului dvs.

Una dintre caracteristicile deosebite ale R7 este designul său fără instrumente. Spre deosebire de alte carcase pentru PC care necesită adesea șurubelnițe pentru a se deschide, Aurora R7 poate fi deschis cu o simplă apăsare a unei pârghii pe partea din spate a computerului. Odată ce capacul lateral este oprit, alte două comutatoare de pe partea din spate a computerului sunt utilizate pentru a debloca brațul de alimentare, care se leagănă pentru a dezvălui interiorul Aurora R7. Cablurile sunt bine legate și direcționate pe tot computerul, rămânând departe de răcitorul de procesor lichid AIO.

Spre deosebire de alte carcase pentru PC, care de multe ori au nevoie de șurubelnițe pentru a se deschide, Aurora R7 poate fi deschis cu o simplă apăsare a unei pârghii pe partea din spate a computerului.

În ceea ce privește porturile, Aurora R7 nu lipsește. În partea de sus a carcasei, există trei porturi USB 3.0, un port pentru microfon, un port pentru căști și un singur port USB de tip C. În timp ce ne-ar fi plăcut să vedem încă un port USB de tip C pe partea din față, așa cum este funcționat bine pentru diferite dispozitive, am vrut acces rapid pentru a le conecta și scoate, cum ar fi căștile și hard diskurile.

În partea din spate a dispozitivului, nu există lipsă de conexiuni. Partea din spate are patru porturi USB 3.1, șase porturi USB 2.0, un port USB-C, un set complet de conectori audio care includ o intrare optică și un port Ethernet. În cele din urmă, aveți un port de afișare pentru placa de bază, dar GTX 1070 va avea propriul set de porturi de afișare.

Lifewire / Gannon Burgett


Proces de configurare: Setări complexe, simplificate

Configurarea Alienware Aurora R7 a fost destul de simplă. În cutie se afla turnul, mouse-ul, tastatura și cablul de alimentare. După ce ați conectat Aurora R7 la alimentare, ați conectat mouse-ul și tastatura și ați atașat un monitor, a fost doar o chestiune de a parcurge procesul de configurare al Windows 10 pentru a face ca mingea să ruleze.

Performanță: va dura aproape orice aruncați asupra sa

Modelul Alienware Aurora R7 pe care l-am testat a fost configurat cu un procesor Intel Core i7-8700, o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB, 16 GB RAM și un SSD PCIe 256 GB M.2 care alimentează sistemul de operare și aplicațiile. Între timp, un HDD de 2 TB a servit drept stocare mass-media.

Așa cum este de așteptat cu specificațiile de mai sus, Aurora R7 zboară. Nu este configurația de vârf, dar nici nu dezamăgește. Timpul de pornire a variat de la 10 secunde la 20 de secunde, iar aplicațiile s-au deschis ușor datorită SSD-ului M.2 integrat. Multitasking-ul a fost la fel de impresionant, gestionând o duzină de fișiere deschise în Adobe Photoshop la fel de ușor ca jumătate de duzină de fluxuri Twitch. Datorită răcirii cu lichid pentru procesor, acesta a rămas impresionant de liniștit prin toate acestea.

Scufundându-ne în detaliile de referință ale Aurora R7, ne-am testat configurația cu Geekbench, Cinebench și PCMark pentru a vedea cum s-au acumulat procesorul Intel Core i7-8700, placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB și alte componente.

Timpul de pornire a variat de la 10 secunde la 20 de secunde, iar aplicațiile s-au deschis ușor datorită SSD-ului M.2 integrat.

În testul nostru Geekbench, Aurora R7 a obținut 5,678 la testul cu un singur nucleu și 24,989 la testul cu mai multe nuclee. Acest lucru se încadrează în conformitate cu alte PC-uri cu specificații similare. Pe partea din față a Cinebench, Aurora R7 a înregistrat 146.64 fps în testul OpenGL și 1335 cb în testul CPU. Ultimul a fost testul PCMark. Aurora R7 a obținut un scor 6183, cu 8681 în Essentials, 8303 în Productivitate și 7526 în testele de creare a conținutului digital.

Per ansamblu, Aurora R7 a testat la egal sau înaintea altor PC-uri cu specificații similare. Așa cum era de așteptat, a excelat în departamentul de grafică, dar cu siguranță nu s-a luptat cu multitasking-ul și sarcinile de zi cu zi.

Lifewire / Gannon Burgett


Rețea: conexiuni puternice și consistente

Alienware Aurora R7 are conectivitate prin cablu și wireless pentru acces la internet. În partea din spate a computerului este un port Gigabit Ethernet (RJ-45) pentru o conexiune la internet cu cablu. Pe frontul wireless, Aurora R7 folosește două amplificatoare externe de 5 GHz pentru viteze puternice de legare în sus și în jos. Acestea sunt stimulate de Killer Wireless Alienware, o tehnologie internă de reducere a întârzierii și a latenței pentru a îmbunătăți autonomia pe distanțe lungi și pentru a acorda prioritate inteligentă celui mai important trafic.

În testele noastre cablate, Aurora R7 a obținut cu ușurință viteze perfecte peste tot pentru conexiunea noastră de fibră optică Gigabit. Conexiunea wireless s-a dovedit aproape perfectă, de asemenea, cu viteze constante atât în ​​sus cât și în jos, cu ping minim. Indiferent dacă jucam sau descărcam fișiere video mari, computerul păstra conexiunea indiferent dacă era lângă router sau la trei camere distanță.

Lifewire / Gannon Burgett


Software: coapte în bunătăți pentru a simplifica câteva puncte de durere ale jocurilor

Așa cum este de așteptat pentru un PC de jocuri, Alienware Aurora R7 rulează pe Windows 10 pe 64 de biți. Este o instalare tipică în toate sensurile cuvântului, dar vine cu câteva bucăți suplimentare de software special concepute pentru Alienware, inclusiv Alienware Command Center, AlienFusion și OC Controls.

Alienware Command Center este un nou program care controlează aproape toate aspectele hardware-ului Alienware, inclusiv controale personalizate, în funcție de ce joc se joacă. Încorporat are AlienFX, care personalizează iluminarea RGB externă a computerului în funcție de preferințele de stil. Am petrecut mult prea mult timp personalizându-ne desktopul și am zgâriat doar suprafața opțiunilor noastre.

Există, de asemenea, o serie de lumini RGB personalizabile pe lateral, care pot fi schimbate în funcție de culorile care se potrivesc stilului dvs.

AlienFusion este un mod Always Ready care este preinstalat pentru a ușura somnul și trezirea computerului. Acest lucru permite componentelor de bază să continue să funcționeze, menținând în același timp consumul de energie la un nivel minim. Din experiența noastră, a funcționat bine pentru a economisi energie, fără a opri în întregime computerul între utilizări.

OC Controls este un program dedicat pentru controlul nivelurilor de overclocking ale memoriei și ale procesorului. Programul nu numai că facilitează controlul setărilor de overclocking, dar vă ajută și să țineți cont de temperaturi în timp ce jucați.

Preț: scump în comparație cu bricolajul, dar altfel o valoare solidă

Alienware Aurora R7 cu specificațiile menționate mai sus se vinde cu 1,699 USD (MSRP). În comparație cu alte computere pre-construite, este puțin ridicat, așa cum vom vedea mai jos. De asemenea, este mult mai scump decât alte versiuni de jocuri DIY. Confortul nu este ieftin, iar Aurora R7 nu face excepție.

Ai putea construi cu ușurință un PC cu specificații mai bune pentru mai puțini bani, dar trebuie să iei în calcul și timpul necesar pentru a căuta diverse componente și a construi computerul. Dacă construirea de PC-uri de jocuri este ceva care vă interesează, atunci săriți de Aurora R7 și începeți propria dvs. construire. Cu toate acestea, dacă doriți să începeți jocurile sau VR fără să vă faceți griji cu privire la compatibilitate și la procesul de construcție, Aurora R7 are o mulțime de configurații care pot satisface nevoile dumneavoastră.

Lifewire / Gannon Burgett

Concurență: regulile de confort mai presus de orice

Judecarea concurenților Alienware Aurora R7 poate deveni incredibil de complicată având în vedere toate configurațiile disponibile, fără a menționa opțiunea de a-ți construi propriul computer. Acestea fiind spuse, un PC de jocuri pre-construit iese în evidență alături de Aurora R7 în ceea ce privește specificațiile și valoarea - MSI Infinite X.

Aurora R7 și MSI Infinite X vin ambele în mai multe configurații, fiecare variantă fiind aliniată aproape specific pentru fiecare specificație. În comparație cu Aurora R7, cel mai apropiat contemporan din gama MSI Infinite X este modelul cu procesor Intel Core i7-8700K cu placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1070, un SSD PCIe NVMe de 256 GB și 16 GB de DDR4-2400 cu două canale. RAM.

Pe foile de specificații, cele două computere se aliniază aproape identic, în afară de câteva porturi și puncte de conexiune. Din punct de vedere al designului, MSI Infinite X este puțin mai atrăgător, întrucât sunt necesare instrumente pentru a accesa diverse părți ale carcasei, dar pentru ceea ce comercializează pentru comoditate, îl compensează cu lumini RGB interne și externe care oferă o culoare mult mai strălucitoare. decât Aurora R7.

MSI Infinite cu specificațiile menționate anterior se vinde cu 1,599 USD, în timp ce Alienware Aurora R7 cu specificațiile menționate anterior se vinde cu 1,699 USD. Aceasta nu este o mare diferență, mai ales atunci când luați în considerare diferența dintre componentele de calitate utilizate, cum ar fi sursa de alimentare și mijloacele de răcire, dar merită totuși să fie considerată o alternativă puțin mai accesibilă.

Verdict final

O mașină puternică și convenabilă scoasă din cutie.

Alienware Aurora R7 este o opțiune minunată dacă sunteți în căutarea unui computer de jocuri pre-construit, care necesită puțin sau deloc timp practic pentru a porni în funcțiune. În afara cutiei, este gata să participe la aproape orice joc pe care îl arunci, de obicei la cele mai înalte setări. Sigur, este un pic mai scump decât un PC DIY, dar carcasa sa compactă, accesul fără instrumente și capacitatea de actualizare îl fac o opțiune solidă pentru cineva care dorește o platformă de joc plug-and-play.

Produse similare pe care le-am analizat:

  • Lenovo ThinkCentre M720 Tower
  • Desktop HP Flagship Pro
  • PC desktop Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O

Specificații

  • Denumirea produsului Alienware Aurora R7

  • Marca produsului Alienware

  • UPC 796519128839

  • Preț 1685.18 USD

  • Dimensiuni produs 18.6 x 14.9 x 8.35 in.

  • Platformă Windows 10 Home

  • Procesor Intel Core i7 8700

  • GPU Nvidia GeForce GTX 1070 8GB

  • RAM 16 GB

  • Stocare HDD de 1 TB + SSD PCIe M.256 de 2 GB

  • Garanție 1 an garanție hardware