Poate un iPad să citească cărți Kindle? Și cum le cumpăr?

IPad-ul face un e-reader minunat, nu doar pentru cărțile Kindle pe care le-ați cumpărat de la Amazon, ci și pentru alți furnizori de cărți electronice - inclusiv Apple Books. Cele mai noi iPad-uri au un ecran anti-orbire îmbunătățit, iar funcția Night Shift limitează lumina albastră din spectrul de culori al iPad-ului în timpul serii.

Cele mai noi modele iPad Pro au un afișaj True Tone care schimbă spectrul de culori pe baza iluminării ambientale. Aceasta imită modul în care obiectele din „lumea reală” arată puțin diferit sub lumina naturală față de lumina artificială.


Cum citesc cărțile mele Kindle pe iPad?

Descărcați cititorul gratuit Kindle din App Store. Aplicația Kindle este compatibilă atât cu cărțile Kindle, cât și cu Companionii audio, dar nu și cu cărțile Audible. Aplicația acceptă, de asemenea, abonamentul Kindle Unlimited.

Utilizați Amazon Cloud Reader dacă nu doriți să descărcați aplicația Kindle.

După ce descărcați aplicația Kindle, conectați-vă la contul dvs. Amazon pentru a descărca cărțile din biblioteca dvs. După ce ați conectat aplicația Kindle la contul dvs., sunteți gata să începeți să citiți. 

Lifewire / Julie Bang

Aplicația este împărțită în cinci file care sunt accesate folosind butoanele din partea de jos a ecranului:

  • Bibliotecă: Această secțiune vă dezvăluie întreaga bibliotecă Kindle. Cărțile pe care le-ați descărcat vor apărea cu o bifă în colțul din dreapta jos. Trebuie să descărcați o carte pentru ao citi, dar după ce ați descărcat-o, o puteți citi online sau offline.
  • Comunitate: Această filă vă oferă acces la Goodreads, care este o rețea socială pentru iubitorii de cărți. Goodreads este un loc minunat pentru a vă împărtăși biblioteca cu alți prieteni sau cititori avizi și este, de asemenea, un loc minunat pentru a descoperi cărți noi.
  • Cartea ta actuală: Cartea pe care o citiți în prezent va apărea în mijlocul butoanelor filelor.
  • Descopera: Amazon folosește obiceiurile tale de citire pentru a te împerechea cu cărți similare. Deși nu puteți cumpăra cărți direct din aplicația Amazon, le puteți pune pe lista de dorințe, ceea ce le face mai ușor de găsit atunci când accesați direct Amazon.com.
  • Mai Mult: Dacă trebuie să vă modificați setările sau să vă conectați la un alt cont, utilizați fila Mai multe. 

Prea multe aplicații pe iPad?

Utilizați funcția Spotlight Search pentru a căuta aplicația Kindle sau pur și simplu cereți-i lui Siri să „deschidă Kindle”. Siri are tot felul de trucuri grozave în mânecă.


Cum cumpăr cărți Kindle de pe iPad?

Deși puteți răsfoi și citi cărți Kindle Unlimited prin intermediul aplicației Kindle, nu puteți cumpăra cărți Kindle, deoarece Apple limitează ceea ce poate fi vândut printr-o aplicație. Ca soluție, utilizați browserul web Safari și accesați direct amazon.com.

După ce ați cumpărat cartea prin browserul web, deschideți aplicația Kindle și citiți-o. Ar trebui să se completeze într-un minut sau cam așa ceva; aplicația Kindle trebuie să o descarce înainte de a fi gata să o citiți. Și dacă nu o vedeți, atingeți Sincronizați din colțul din dreapta jos al bibliotecii din aplicația Kindle pentru a reîmprospăta toate achizițiile.


Cum schimb fonturile, schimb culoarea de fundal și caut în carte?

În timp ce citiți o carte, atingeți oriunde pe pagină pentru a afișa un meniu atât în ​​partea de sus, cât și în partea de jos a ecranului iPad-ului.

Meniul de jos este o bară de derulare care vă ajută să faceți zip peste pagini. Acest instrument este excelent dacă reluați o carte pe care ați început-o deja dintr-o altă sursă, cum ar fi o copie pe hârtie a cărții. Aplicația Kindle ar trebui să se reia de unde ați rămas, chiar dacă ați citit-o pe un alt dispozitiv, deci nu ar trebui să treceți în continuare să citiți dintr-o carte pe care ați început-o pe Kindle. 

Meniul de sus prezintă mai multe opțiuni de configurare. Cel mai important este butonul font, care este butonul cu literele „Aa”. Prin intermediul acestui submeniu, puteți modifica stilul fontului, dimensiunea, culoarea de fundal a paginii, cât spațiu alb trebuie lăsat în margini și chiar puteți schimba luminozitatea afișajului.

Butonul de căutare, care este o lupă, vă va permite să căutați în carte. Butonul cu trei linii orizontale este butonul meniu. Utilizați acest buton pentru a accesa o anumită pagină, pentru a asculta însoțitorul audio sau pentru a citi cuprinsul.

Pe cealaltă parte a meniului se află butonul de partajare, care vă va permite să trimiteți un mesaj text cu linkul cărții către un prieten, un marcaj de adnotări, caracteristica cu raze X care afișează informații despre pagină (inclusiv definiții ale unor a termenilor) și un buton de marcaj.


Cum ascult cărțile mele audibile?

Descărcați aplicația Audible pentru a asculta cărțile dvs. Audible. Aplicația Kindle funcționează numai cu însoțitori audibili. Aplicația Audible funcționează la fel ca aplicația Kindle. După ce v-ați conectat cu datele dvs. de conectare la Amazon, descărcați cărțile Audible pe iPad și ascultați-le.

Dacă am un iPad, ar trebui să folosesc iBooks în loc de Kindle?

Chiar nu contează dacă folosiți iBooks sau aplicația Amazon Kindle pentru lectură. Amândoi sunt foarte buni cititori. IBook-urile Apple au o animație îngrijită care transformă pagina, dar Amazon are cea mai mare bibliotecă de cărți disponibile și caracteristici frumoase precum Kindle Unlimited. 

Dacă doriți să comparați magazinul, utilizarea ambelor cititoare electronice vă va permite să comparați prețurile unul cu celălalt. Și nu uitați să verificați toate cărțile gratuite disponibile în domeniul public.