PayPal nu funcționează?

PayPal este unul dintre cele mai utilizate sisteme de tranzacții online din lume, ajutând oamenii să cumpere și să vândă bunuri și servicii pe multe site-uri de vânzare cu amănuntul și alte platforme. Dar uneori apar probleme și este posibil să constatați că PayPal nu funcționează corect. Dacă aveți probleme cu PayPal, iată câteva probleme obișnuite și cum să le remediați.

Una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că totul funcționează fără probleme cu contul dvs. PayPal este să îl configurați corect. Dacă nu v-ați creat încă un cont sau nu ați verificat unul existent, urmați ghidul nostru despre cum să configurați PayPal.


De ce nu funcționează PayPal?

Există mai multe motive pentru care este posibil ca PayPal să nu funcționeze corect. Site-ul în sine ar putea fi defect, sau este posibil să aveți un cont neconfirmat sau să nu aveți suficienți bani în contul dvs. Există, de asemenea, șansa ca contul dvs. bancar sau cardul dvs. să nu fi fost confirmat corect. Din fericire, există modalități simple de a aborda problemele comune cu PayPal.

Verificați dacă PayPal este scăzut

Primul dvs. pas este să vedeți dacă PaPal în sine nu funcționează. Dacă puteți accesa alte site-uri și servicii online, accesați pagina de stare PayPal pentru a vedea dacă funcțiile PayPal sunt operaționale sau nu. Alternativ, utilizați un site web de verificare a timpului de funcționare, cum ar fi DownDetector sau Down for Everyone sau JustMe. Vă vor informa dacă PayPal în sine are o problemă sau dacă problema este la sfârșitul dvs.

Confirmați-vă banca

Dacă PayPal funcționează bine pentru alte persoane, problema poate fi că contul dvs. bancar nu a fost verificat și PayPal nu vă poate autoriza încă tranzacțiile. Accesați Centrul de ajutor PayPal și urmați pașii pentru confirmarea contului dvs. bancar.

Confirmați cardul de credit

Dacă utilizați un card de credit sau de debit pentru a efectua o plată prin PayPal, este posibil să fie necesar să verificați cardul înainte ca PayPal să îl accepte. PayPal oferă instrucțiuni clare despre cum să confirmați un card de credit sau de debit pe care l-ați conectat la contul dvs.

Încercați o altă opțiune de plată

Este posibil ca problema să fie legată de cardul dvs. de credit. Încercați să utilizați un alt card sau cont bancar în contul dvs. PayPal atunci când efectuați plata. Dacă plata se încheie, ați identificat problema.

Folosiți soldul dvs. PayPal

Dacă aveți probleme cu plățile prin card sau bancare, utilizarea banilor din soldul dvs. PayPal poate duce uneori la funcționarea PayPal. Dacă trebuie să adăugați bani în contul dvs. PayPal, selectați Portofel > Adăugați bani urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a transfera bani din contul dvs. bancar către PayPal.

Realizați tranzacția de pe un dispozitiv familiar

Dacă aveți un dispozitiv sau un sistem care a efectuat plăți cu succes folosind PayPal, încercați din nou acel dispozitiv. PayPal poate crede că nu sunteți proprietarul inițial al contului, deoarece accesați serviciul de pe un dispozitiv nou.

Folosiți un browser diferit

Uneori, anumite browsere cauzează probleme pentru serviciile online. Dacă aveți probleme cu Chrome, încercați Firefox. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați Safari, Edge, Opera sau alt browser.

Dezactivați VPN-ul

Dacă utilizați un VPN sau un serviciu proxy pentru a vă ascunde identitatea, încercați să îl dezactivați pentru această tranzacție. Locația dvs. ofuscată ar putea arunca PayPal.

Dacă nimic nu funcționează, contactați asistența PayPal. Aici există o mulțime de informații de depanare, inclusiv asistență de chat online și un număr de telefon pentru a apela pentru a vorbi cu o persoană reală. Fii persistent și ești sigur că îți vei rezolva problema.