Magic Mouse 2: Cât de bun este acest mouse?

Actualizările Apple la perifericele Mac continuă să fie magice, cel puțin în ochii Apple; pentru utilizatorii finali, există suficientă magie în mouse pentru a continua să atragă noi utilizatori. Rezultatele finale vor fi determinate de cât de bine se vând Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 și Magic Keyboard.

 măr


Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 este a doua versiune a Magic Mouse. A suferit o ușoară schimbare evolutivă care se concentrează în jurul bateriei și a performanței acesteia. În loc de baterii AA, noul Magic Mouse are o baterie internă reîncărcabilă litiu-ion despre care Apple spune că poate oferi până la o lună de utilizare între încărcări. Aceasta este de aproximativ dublul timpului pe care majoritatea utilizatorilor îl primesc cu bateriile alcaline reîncărcabile utilizate în Magic Mouse-ul original.

Magic Mouse 2 este disponibil în două culori, partea superioară albă și partea inferioară argintie pentru a completa aspectul majorității gamei de Mac și un model gri spațial pentru a merge cu iMac Pro.


Încărcarea Magic Mouse 2

O încărcare completă durează doar două ore, în timp ce o încărcare rapidă de două minute este suficientă pentru a vă oferi 9 ore de utilizare înainte ca mouse-ul să aibă nevoie de o reumplere.

Încărcați mouse-ul printr-un port Lightning din partea de jos. Capacul bateriei amovibile utilizat în Magic Mouse original a dispărut; acum, există doar un fund solid din aluminiu cu un singur port Lightning între șinele de ghidare.

Apple furnizează cablul Lightning-to-USB pentru încărcare, iar Mac-ul dvs. poate furniza puterea necesară pentru a menține bateriile încărcate. Dezavantajul este că locația portului Lightning în partea de jos a mouse-ului neagă capacitatea de a încărca și utiliza mouse-ul simultan.


Asociere Bluetooth

Ați avut vreodată probleme pentru ca un dispozitiv Bluetooth, cum ar fi Magic Mouse, să se asocieze cu computerul dvs. Mac? Magic Mouse 2 rezolvă în mod unic această problemă. Dacă Magic Mouse 2 nu este împerecheat, așa cum este atunci când îl primiți pentru prima dată, sau dacă anulați manual mouse-ul folosind panoul de preferințe Bluetooth al Mac-ului, acesta se poate împerechea instantaneu conectând mouse-ul la Mac utilizând cablul Lightning-to-USB .

Alte îmbunătățiri pentru Magic Mouse 2 includ o alunecare mai fină pe suprafețe. Odată cu ușa amovibilă a bateriei dispărută, Apple a reușit să modifice sania glisantă pentru o manipulare îmbunătățită. Acestea fiind spuse, Magic Mouse-ul original a alunecat pe majoritatea suprafețelor fără a sări, lipi sau produce erori de urmărire.


Domnișoarele

Deși este amuzant să te uiți la îmbunătățirile pe care Apple le-a făcut la Magic Mouse 2, este de asemenea important să rețineți lipsa actualizărilor semnificative. Sigur, are o nouă baterie reîncărcabilă care are multă putere și timp de încărcare rapidă, dar trebuie totuși să conectați dispozitivul pentru a-l încărca și nu puteți utiliza mouse-ul în timp ce se încarcă.

Experții se așteptau ca Apple să ofere un sistem de încărcare inductivă, eventual sub forma unui mouse pad care s-a încărcat atunci când ați așezat mouse-ul magic pe el.

De asemenea, nu există gesturi noi, nu există suprafețe gestuale semnificative sau diferite și nu există Forță tactilă pentru a produce un al treilea tip de clic pe care Mac l-ar putea detecta și utiliza. Sistemul Force Touch se află în noul Magic Trackpad 2, deci de ce nu Magic Mouse 2?

Gânduri finale

Magic Mouse 2 este un upgrade util, menținând capabilitățile apreciate de Magic Mouse-ul original și adăugând un sistem de baterii reîncărcabile. Dar nu vom arunca în curând mouse-ul nostru magic original. Când va veni ziua în care Mouse-ul nostru Magic moare, atunci da, Magic Mouse 2 va fi cel mai probabil înlocuitor, dar modificările nu sunt suficient de convingătoare pentru a ne convinge să trecem la actualul nostru Magic Mouse.