Kindle Cloud Reader: Ce este și cum să-l utilizați

Amazon Kindle Cloud Reader este o aplicație web care permite oricui are un cont Amazon să acceseze și să citească cărți electronice achiziționate de pe Amazon.

Acest lucru face posibilă citirea cărților Amazon Kindle fără un dispozitiv Kindle sau aplicația mobilă oficială Kindle. Dacă doriți pur și simplu să citiți o carte Kindle pe laptop, tabletă sau smartphone cât mai repede și mai convenabil posibil, tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți browserul web, să navigați la pagina principală Kindle Cloud Reader și să vă conectați la contul dvs. să înceapă să citească.


Avantajele utilizării Kindle Cloud Reader

Pe lângă faptul că oferă o modalitate rapidă și convenabilă de a citi cărți Kindle, Kindle Cloud Reader oferă multe alte avantaje. Iată câteva avantaje pe care vă puteți aștepta să le obțineți atunci când utilizați în mod regulat Kindle Cloud Reader ca instrument de citire:

  • Cărțile sunt adăugate automat în aplicația web Kindle Cloud Reader de fiecare dată când achiziționați una nouă de la Amazon (numai versiunea Kindle).
  • Experiență de citire curată, clară, de înaltă calitate, care arată și se simte similar cu citirea unei cărți reale.
  • Mod offline pentru citire atunci când călătoriți sau într-o locație fără conexiune la internet.
  • Sincronizarea tuturor cărților și a activității de lectură în întregul cont, precum și a dispozitivelor din care îl accesați.
  • Instrumente suplimentare pentru a vă personaliza experiența de lectură, cum ar fi marcaje, evidențierea textului și note corespunzătoare anumitor pagini sau secțiuni.
  • Spațiu economisit în casa dvs. pentru a nu fi nevoit să stocați cărți fizice.
  • Bani economisiți din moment ce cărțile Kindle sunt adesea mai ieftine decât colegii lor pe hârtie sau cartonate.
  • Reducerea consumului de hârtie prin optarea cărților digitale în locul celor fizice.

Cum se configurează Kindle Cloud Reader

Kindle Cloud Reader este utilizat cu contul dvs. Amazon obișnuit. Dacă aveți deja un cont Amazon existent, atunci nu este necesar să creați unul nou - cu excepția cazului în care doriți să aveți un cont separat exclusiv pentru achiziționarea și citirea cărților Kindle.

Pentru a crea un nou cont Amazon, accesați Amazon.com. Dacă vizitați de pe desktop-ul web, plasați cursorul peste Cont și liste opțiunea de meniu din dreapta sus, apoi selectați Începeți aici sub butonul galben de conectare. Introduceți detaliile dvs. în câmpurile date pentru a vă crea contul. 

Lifewire

Dacă vizitați de pe web-ul mobil pe un smartphone sau tabletă, selectați pictograma meniu (indicată prin trei linii orizontale în colțul din stânga sus), apoi selectați Cont > Creeaza cont și introduceți detaliile dvs.

Amazon vă va trimite o verificare text pentru a finaliza configurarea contului.


Cum se accesează Kindle Cloud Reader

Accesarea Kindle Cloud Reader este incredibil de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți browserul web preferat, accesați read.amazon.com și să introduceți detaliile de conectare ale contului Amazon.

Dacă aveți probleme la accesarea Kindle Cloud Reader, poate fi necesar să vă actualizați sau să vă schimbați browserul web. Potrivit Amazon, Kindle Cloud Reader funcționează pe toate browserele web importante, inclusiv pe Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge și Safari.

Dacă vă conectați cu un cont Amazon de unde ați cumpărat cărți Kindle înainte, cărțile respective vor fi afișate în biblioteca dvs. Kindle Cloud Reader. Dacă este prima dată când vă conectați la Kindle Cloud Reader, vi se poate întreba dacă doriți să activați citirea offline, care vă va fi utilă atunci când nu sunteți conectat la internet.

Coperta, titlul și autorul fiecărei cărți vor fi afișate în biblioteca dvs. Cărțile pe care le-ați deschis cel mai recent vor fi listate mai întâi.


Cum se adaugă cărți Kindle în Kindle Cloud Reader 

Dacă biblioteca dvs. Kindle Cloud Reader este în prezent goală, atunci este timpul să cumpărați prima dvs. carte electronică Kindle.

  1. selectaţi Butonul Magazin Kindle în colțul din dreapta sus pentru a vedea ce cărți sunt populare sau pentru a căuta un anumit titlu.

  2. Când achiziționați prima dvs. carte, asigurați-vă că Opțiunea Kindle Edition este selectat.

    Lifewire

  3. Înainte de a efectua achiziția, căutați Livreaza la: din butonul de achiziție și utilizați meniul derulant pentru a selecta Kindle Cloud Reader.

    Lifewire

  4. Acum sunteți gata să efectuați achiziția. Noua carte Kindle ar trebui să apară în aplicația Kindle Cloud Reader la scurt timp după finalizarea achiziției.

Dacă sunteți utilizator Amazon Prime, ar trebui să aveți și acces la Amazon Prime Reading, care vă permite să citiți gratuit mii de cărți.


Cum să citiți cărți cu Kindle Cloud Reader

Pentru a începe să citiți o carte Kindle în biblioteca dvs. Kindle Cloud Reader, trebuie doar să selectați un titlu pentru ao deschide. Dacă decideți să nu mai citiți și să plecați la o anumită pagină, Kindle Cloud Reader se va deschide automat la pagina în care ați oprit citirea data viitoare când deschideți cartea.

În timp ce citiți, meniurile de sus și de jos vor dispărea, astfel încât tot ceea ce rămâneți este conținutul cărții, dar puteți muta cursorul sau atingeți dispozitivul în partea de sus sau de jos a ecranului pentru a face ca aceste meniuri să reapară. În meniul de sus, aveți o varietate de opțiuni pentru a vă îmbunătăți experiența de lectură:

  • Accesați meniul (pictograma carte deschisă): Vizualizați coperta cărții sau accesați cuprinsul, începutul, o anumită pagină sau o anumită locație.

Lifewire

  • Setări de vizualizare (pictograma cu majuscule și minuscule A): Personalizați dimensiunea fontului, marginile, tema culorii, numărul de coloane de citire și vizibilitatea locației de citire.

Lifewire

  • Comutați marcajul (pictograma marcaj): Plasați un marcaj pe orice pagină.

Lifewire

  • Afișați note și semne (pictograma blocnotes): Vizualizați toate paginile marcate, textul evidențiat și notele adăugate. Puteți evidenția textul sau puteți adăuga o notă folosind cursorul pentru a selecta textul. Va apărea o opțiune Evidențiere și notă.

Lifewire

  • Sincronizare (pictogramă săgeți circulare): Sincronizați-vă toată activitatea de lectură în cont, astfel încât, atunci când îl accesați pe un alt dispozitiv, totul să fie actualizat pentru dvs.

Lifewire

Meniul de jos va afișa locația dvs. în carte și o valoare procentuală a cantității de lectură pe care ați finalizat-o în funcție de locul în care vă aflați. De asemenea, puteți trage punctul de-a lungul scalei de locație pentru a derula cu ușurință înainte și înapoi prin carte.

Pentru a întoarce paginile, pur și simplu utilizați săgețile care apar pe fiecare pagină sau, alternativ, derulați așa cum ați face cu orice alt browser - utilizând trackpad-ul de pe laptop, rotița de defilare de pe mouse sau touchpad-ul de pe dispozitivul mobil.

Cum să vă gestionați biblioteca Kindle Cloud Reader

Puteți vizualiza și gestiona biblioteca dvs. în câteva moduri diferite. Poate doriți să profitați de setări pentru a face experiența generală mai ușoară și mai convenabilă.

În primul rând, observați că aveți un Nor filă și a Descarcate filă. Dacă aveți activată lectura offline, veți putea descărca cărți astfel încât acestea să apară în fila Descărcate.

În fila Cloud, puteți face clic dreapta pe orice carte și selecta Descărcați și fixați cartea. Acesta va fi adăugat la descărcările dvs. și fixat acolo până când decideți să îl eliminați singur.

Lifewire

Folosește Grilă Vizualizare sau butoane Vizualizare listă pentru a vă vedea cărțile în două moduri diferite. În vizualizarea grilă, puteți utiliza fișierul Scală dimensiune copertă în extrema dreaptă a ecranului pentru a face fiecare titlu mai mic sau mai mare.

Lifewire

Platforma Buton recent vă permite să sortați cărțile după Recente, Autor sau Titlu. Selectează butonul Notepad pentru a vedea toate notele și cele mai importante momente. Sincronizați totul în contul dvs. selectând butonul săgeți circulare. Accesați setările selectând butonul de vitezăși căutați o carte selectând buton pentru lupă.

Lifewire

Cum să ștergeți cărți din Kindle Cloud Reader

Pe măsură ce achiziționați mai multe cărți și biblioteca dvs. continuă să crească, este posibil să doriți să ștergeți cărți pe care nu mai doriți să le păstrați. Acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați biblioteca Kindle Cloud Reader curată și ordonată. Din păcate, nu puteți șterge cărți din Kindle Cloud Reader.

  1. Pentru a șterge cărți, trebuie să vă conectați la contul dvs. de pe Amazon.

  2. Plasați cursorul peste Conturi și liste și selectați Conținutul și dispozitivele dvs. din meniul derulant.

    Lifewire

  3. Vi se va afișa o listă cu toate cărțile din contul dvs. Pentru a șterge oricare dintre ele, trebuie doar să bifați caseta de selectare de lângă ea și să alegeți Șterge

    Lifewire

  4. După ce ați șters cărțile pe care nu le doriți, acestea vor dispărea din Kindle Cloud Reader.

    Ștergerea unei cărți Kindle nu poate fi anulată. Va trebui să cumpărați din nou un titlu dacă decideți că îl doriți înapoi.

Ce nu puteți face cu Kindle Cloud Reader

Kindle Cloud Reader este practic o versiune simplificată a aplicației oficiale Kindle. Unul dintre avantajele cheie disponibile în aplicația Kindle, dar nu și în Kindle Cloud Reader, este posibilitatea de a crea colecții pentru a vă clasifica cărțile, ceea ce vă ajută să vă păstrați biblioteca organizată pe măsură ce crește.

Colecțiile pot fi create din aplicația Kindle utilizând meniul derulant principal al aplicației sau în contul dvs. Amazon de sub Cont și liste > Gestionați-vă conținutul și dispozitivele. Din păcate, Kindle Cloud Reader nu acceptă funcția de colecții, deci nu veți putea vizualiza colecțiile pe care le creați prin intermediul aplicației Kindle sau în contul dvs. Amazon.

Ar fi frumos dacă Kindle Cloud Reader acceptă colecții, dar nu vă faceți griji - toate cărțile dvs. (inclusiv cele pe care le-ați organizat în colecții) vor fi în continuare listate în aplicația web Kindle Cloud Reader. Ele vor fi pur și simplu catalogate împreună în biblioteca dvs. ca o listă cuprinzătoare.