Jocul Mets Opening Day devine complet virtual

De ce contează acest lucru:

Nu este la fel ca un adevărat joc de baseball, dar noua soluție a rețelei SNY este la fel de aproape de un joc de deschidere pe zi pe care o vom obține chiar acum.

Nu este un joc adevărat. SNY

COVID-19 a închis Trainingul de primăvară și a amânat Ziua de deschidere pentru toate jocurile de baseball din Major League, dar rețeaua SNY din New York a decis să le ofere fanilor următorul lucru cel mai bun și a organizat joi o simulare de joc completă între rivalii de lungă durată Mets și Washington Nationals și l-a transmis în flux pe Twitter și SNY.tv.

Nu este un joc real: SNY a generat jocul digital rulând un joc simulat în cadrul MLB The Show 2020 din San Diego Studio, care este recunoscut ca singurul joc de simulare de baseball de pe piață.

Un înlocuitor demn. Jocul prezintă o grafică detaliată și comentarii live care îl fac să se simtă aproape ca un lucru real.

Ceva lipseste: Reducerile dintre reprize și piese ar putea fi bruste și nu a existat un singur sponsor sau reclamă, care, gândindu-ne la asta, nu este un lucru atât de rău.

Linia de fund: Trebuie să-l înmânați către SNY, care a găsit o modalitate inovatoare de a umple golul Zilei de deschidere. Scorul final și statisticile nu vor însemna nimic atunci când sezonul real începe în cele din urmă, dar a reușit să ofere unora dintre noi un pic din vibrația din ziua de deschidere.


Aflați mai multe despre jocurile sportive

8 mari aplicații de baseball pentru iPhone Cele mai bune 8 jocuri sportive PlayStation 4