Istoricul căutărilor: cum să-l vizualizați sau să-l ștergeți

Istoricul site-ului dvs. web este stocat în majoritatea browserelor web, permițându-vă să vă întoarceți pentru a vedea ce site-uri ați vizitat și ce ați căutat pe motoarele de căutare. De asemenea, puteți șterge istoricul căutărilor pentru a-l curăța sau pentru a împiedica alții să vadă site-urile pe care le-ați vizitat. Vizualizarea și ștergerea istoricului căutărilor este simplă în toate browserele web.


Cum să vizualizați, să căutați și să ștergeți istoricul în Chrome

Utilizare Ctrl + H pentru a accesa istoricul dvs. în Chrome. Istoricul apare pe o pagină întreagă într-o filă nouă, organizată în funcție de timp. Utilizatorii de dispozitive mobile trebuie să atingă meniul cu trei butoane și să aleagă Istorie.

Puteți răsfoi istoricul căutărilor în Chrome cu caseta de căutare din partea de sus a paginii Istoric. Începeți să tastați, iar istoricul căutărilor dvs. va fi filtrat automat pentru a afișa numai elementele care corespund căutării dvs.

Dacă utilizați aplicația mobilă Chrome, atingeți pictograma de căutare din partea de sus pentru a găsi caseta de căutare.

Dacă găsiți o parte din istoricul căutărilor Chrome pe care doriți să o păstrați, dar decideți că doriți să eliminați ceva anume, apăsați butonul cu trei puncte de lângă elementul respectiv, apoi alegeți Sterge din istoric.

Utilizatorii de telefonie mobilă pot șterge un singur site web din istoricul lor atingând micul x în dreapta.

O altă modalitate de a șterge istoricul căutărilor Chrome este de a șterge totul dintr-o acțiune.

  1. Rămâneți în fila Istoric.

  2. Selectați Sterge istoricul de navigare pentru a deschide o fereastră nouă și alegeți Istoricul de navigare.

  3. Puteți schimba Interval de timp valoare pentru orice funcționează pentru dvs., apoi apăsați Date clare pentru a șterge istoricul de navigare și istoricul căutărilor.

    Aplicația Chrome pentru dispozitive mobile funcționează la fel: utilizați Sterge istoricul de navigare pe pagina Istoric pentru a vedea același ecran prezentat mai sus.


Cum să vizualizați, să căutați și să ștergeți istoricul în Microsoft Edge

Comanda rapidă Ctrl + H vă deschide istoricul în Edge. Elementele apar în partea dreaptă a ecranului, sortate după dată. Pentru aplicația mobilă, atingeți butonul de meniu cu trei puncte din partea de jos și apoi alegeți Istoric.

Există un x lângă fiecare element din istoricul Edge pe care îl puteți apăsa pentru a le elimina imediat din pagina Istoric. Dacă vă aflați în aplicația mobilă, apăsați și țineți apăsat un element pentru a găsi Șterge opțiune.

Alternativ, puteți șterge întregul istoric al căutărilor într-o singură acțiune.

  1. În meniul din stânga al listei Edge a istoricului căutărilor, selectați Sterge istoricul de navigare.

  2. Asigura-te ca Istoricul de navigare este unul dintre elementele alese.

  3. Selectați Curăță acum.

    În aplicația mobilă Edge, din pagina Istoric, selectați pictograma coș de gunoi din partea de sus și apoi alegeți clar. Selecta Istoricul de navigare înainte de ștergere.


Cum să vizualizați, să căutați și să ștergeți istoricul în Internet Explorer

Vedeți istoricul Internet Explorer cu același lucru Ctrl + H comandă rapidă ca Edge. În partea dreaptă apare un panou care listează elementele de căutare istorice și site-urile web, care pot fi sortate după dată, site și multe altele.

Faceți clic dreapta pe un element din panoul istoric al căutărilor IE pentru a-l șterge din vizualizare. Doar alegeți Șterge din meniu.

Anunturi Ctrl + Shift + Del de pe tastatură pentru a șterge tot istoricul Internet Explorer. Când vedeți acest ecran, puneți o bifă în caseta de lângă Istorie apoi apăsați Șterge.


Cum să vizualizați, să căutați și să ștergeți istoricul în Firefox

Introduce Ctrl + H de la tastatură pentru a vedea toate căutările Firefox și istoricul web. Panoul Istoric se deschide în partea stângă a Firefox, organizat în funcție de zi, dar poate fi personalizat pentru a afișa istoricul în funcție de site și frecvența de utilizare. Pentru aplicația mobilă Firefox, atingeți meniul cu trei butoane și alegeți Istorie.

Introduceți ceva în caseta de căutare de deasupra listei istoric Firefox pentru a căuta instantaneu în istoricul căutărilor dvs. și pe site-urile web pe care le-ați vizitat.

Ștergerea unei singure pagini web sau element de căutare din istoricul dvs. în Firefox este la fel de ușoară ca să faceți clic dreapta pe ea și să alegeți Ștergeți pagina. Dacă utilizați aplicația mobilă, apăsați lung și apoi selectați Elimină.

Firefox vă permite să ștergeți tot istoricul dvs. prin intermediul Ștergeți tot istoricul meniu.

  1. Ajungeți acolo cu Ctrl + Shift + Del Comanda rapidă de la tastatură.

  2. Asigurați-vă că Istoricul navigării și descărcărilor Istoricul formularelor și căutărilor este ales din listă, apoi apăsați Curăță acum.

  3. Dacă doriți să ștergeți numai istoricul recent, modificați fișierul Interval de timp pentru a șterge opțiune pentru altceva decât Tot.

    Aplicația mobilă Firefox vă permite să ștergeți și istoricul căutărilor pe web, selectând ȘTERGEȚI ISTORICUL DE NAVIGARE pe pagina Istoric.


Cum să vizualizați, să căutați și să ștergeți istoricul în Safari

Mergi la pagina Istorie > Arată tot istoricul în partea de sus a browserului pentru a vizualiza istoricul Safari. Toate site-urile dvs. recent vizitate sunt listate pe o singură pagină, sortate în funcție de zi. Pentru aplicația mobilă, atingeți pictograma marcaje din partea de jos, apoi pictograma ceas din partea de sus.

Priviți istoricul Safari din pagina Istoric. Începeți să tastați în caseta de text din partea de sus a paginii, iar rezultatele se populează instantaneu.

Pentru a șterge elemente din istoricul căutărilor individuale din Safari, localizați ceea ce doriți să eliminați și faceți clic dreapta pe acesta pentru a găsi Șterge opțiune. Puteți șterge și istoria unei zile întregi.

Utilizatorii Mobile Safari pot șterge selectiv elementele din istoric glisând spre stânga și apoi atingând Șterge.

Pentru a șterge tot istoricul căutărilor din Safari, utilizați Sterge istoricul Butonul de pe Istorie pagină. Alegeți cât să eliminați - ultima oră, astăzi, azi și ieri, Sau toată istoria - și apoi alegeți Sterge istoricul.

Aplicația Safari vă permite să ștergeți tot istoricul dvs. prin intermediul clar din partea de jos a paginii Istoric.

Cum să vizualizați, să căutați și să ștergeți istoricul în Opera

Platforma Ctrl + H comanda rapidă vă permite să vizualizați istoricul web Opera. Lista istoricului apare într-o filă nouă numită Istoric. Dacă utilizați aplicația mobilă, atingeți pictograma meniului Opera din partea de jos, apoi selectați Istorie.

În pagina Istoric din Opera este o casetă de căutare în partea de sus pe care o puteți utiliza pentru a căuta printre elementele vechi din istoricul căutărilor și a naviga pe site-urile web deja deschise. Tastați și apoi așteptați un moment pentru ca rezultatele să fie completate.

Pentru a elimina anumite elemente din istoricul căutărilor din Opera, plasați mouse-ul peste elementul pe care doriți să îl ștergeți și apoi selectați x în dreapta. Dacă vă aflați în aplicația mobilă, apăsați pe meniul cu trei puncte din dreapta elementului și apoi alegeți Șterge.

De asemenea, puteți șterge tot istoricul Opera din aceeași pagină, cu Sterge istoricul de navigare buton. De acolo, asigurați-vă Istoricul de navigare este selectat și că setul Interval de timp este după cum doriți, apoi apăsați Date clare.

Aplicația Opera face ca ștergerea istoriei să fie puțin mai ușoară. Doar selectați pictograma coș de gunoi din partea de sus a paginii Istoric.

Cum să vizualizați, să căutați și să ștergeți istoricul în Yandex

La fel ca majoritatea browserelor, istoricul căutărilor Yandex este accesibil din Ctrl + H comenzi rapide.

După deschiderea istoricului căutărilor în Yandex, localizați caseta de căutare în colțul din dreapta sus al paginii. Este posibil să trebuiască să derulați dacă fereastra browserului dvs. este prea mică pentru ao vedea. Tastați termenul de căutare și apăsați Introduce pentru a vizualiza istoricul căutărilor care se potrivește.

Yandex este ca Chrome atunci când vine vorba de ștergerea unei anumite pagini din istoricul dvs.: plasați mouse-ul peste elementul care trebuie șters, apăsați săgeata mică, apoi alegeți Sterge din istoric.

Folosește Sterge istoricul link către dreapta articolelor istoricului dvs. pentru a deschide o nouă solicitare în care puteți șterge tot istoricul din Yandex. Alegeți cât de mult înapoi pentru a elimina istoricul căutărilor și apoi selectați Vizualizări. Selecta clar pentru a șterge totul.

Eliminarea istoricului de navigare și căutare Yandex din aplicația mobilă se face prin meniuri. Atingeți meniul de jos în partea de jos și alegeți setările, Și apoi Date clare. Selecta Istorie înainte de a atinge Date clare.