Începeți să discutați în aplicația de întâlniri sociale Badoo

După finalizarea înregistrării Badoo, sunteți gata să vă conectați la chat și la rețeaua socială și să începeți să vă întâlniți cu noi date și prieteni. Aplicația oferă mai multe moduri diferite de conectare, inclusiv utilizarea contului dvs. gratuit Badoo, prin Facebook sau prin Twitter, printre alte opțiuni.


Conectare Badoo

Găsiți noi prieteni pe rețeaua socială Badoo și aplicația de întâlniri !. Badoo

Pentru a începe, navigați la pagina de pornire Badoo și localizați caseta „Conectați-vă la Badoo” din partea dreaptă a paginii.

  1. Dacă aveți un cont Badoo, introduceți adresa de e-mail a contului în primul câmp furnizat.
  2. Tastați parola în al doilea câmp.
  3. Dacă nu aveți un cont Badoo, aveți câteva opțiuni pentru a vă conecta. Una este să vă conectați utilizând datele de conectare la alte conturi pe care Badoo le poate utiliza pentru a vă autentifica vizita. De exemplu, puteți face clic pe butoanele Facebook sau Twitter de pe pagina de autentificare pentru a vă conecta cu numele dvs. de utilizator și parola din oricare dintre aceste rețele. Când faceți clic pe oricare dintre opțiuni, va apărea o fereastră care vă va solicita să introduceți datele de conectare. Alte conectări pe care le puteți utiliza sunt contul dvs. MSN sau un cont de la furnizorul rus de servicii de e-mail, Mail.ru. Faceți clic pe meniul „...” din caseta de autentificare pentru a vedea toate opțiunile. Alternativ, puteți alege, de asemenea, să creați un cont nou dând clic pe opțiunea „Nu sunteți membru? Creați un cont” din partea dreaptă sus a ecranului din partea de sus a casetei de conectare. 
  4. Bifați caseta de selectare „Amintiți-mă” pentru acces ușor în timpul vizitelor viitoare.
  5. Faceți clic pe verde „Conectați-mă!” pentru a continua.

Vă rugăm să rețineți, funcția „Amintiți-mă” vă stochează parola în scopul de a vă conecta automat la site-ul web la viitoarele vizite. Acest lucru nu este recomandat dacă partajați un computer, mai ales într-o locație publică, cum ar fi o școală sau o bibliotecă. Contul dvs. poate fi compromis de către alți utilizatori de pe computerul respectiv dacă vizitează Badoo după dvs., deci acționați în consecință.


Cum să vă conectați la Badoo pe un dispozitiv mobil

  1. Atingeți pictograma Badoo de pe ecranul de pornire pentru a deschide aplicația.
  2. Dacă aveți un cont Badoo, atingeți butonul „Alte opțiuni” de pe ecranul de întâmpinare
  3. Atingeți „Conectați-vă la Badoo”
  4. Introduceți numele dvs. de utilizator, care va fi adresa dvs. de e-mail sau numărul dvs. de telefon dacă v-ați înscris pe dispozitivul dvs. mobil.
  5. Introduceți parola în al doilea câmp.
  6. Atingeți butonul albastru „Conectați-vă”
  7. Alternativ, vă puteți conecta utilizând numele de utilizator și parola Facebook. Pur și simplu atingeți butonul „Conectați-vă cu Facebook” de pe ecranul de întâmpinare. Apoi vi se va prezenta o pagină pentru a introduce detaliile de conectare pentru contul dvs. Facebook. Deși există mai multe opțiuni de rețele diferite de utilizat, cum ar fi Twitter și MSN, atunci când vă conectați de pe un computer, pe mobil aveți doar două opțiuni: conectați-vă utilizând un cont Badoo sau conectați-vă utilizând un cont Facebook.
  8. Dacă nu aveți un cont Badoo și doriți să creați unul, este ușor de făcut din ecranul de întâmpinare pentru mobil. Atingeți butonul gri „Alte opțiuni”, apoi selectați „Creați un cont”. Urmați instrucțiunile pentru a introduce informațiile necesare pentru a configura un cont nou.

Ți-ai uitat parola Badoo?
Dacă ați încercat să vă conectați și nu vă puteți accesa contul, este posibil să fi introdus parola incorect sau să fi uitat parola corectă. Dând clic sau atingând „Ați uitat parola?” link-ul din ecranul de autentificare Badoo va deschide o fereastră nouă din care puteți crea o nouă parolă.


Completați profilul dvs. Badoo

Captură de ecran Amabilitatea, 2012 © Badoo

După ce vă conectați la Badoo, completarea profilului dvs. ar trebui să devină prima dvs. prioritate. Indiferent dacă utilizați site-ul pentru a cunoaște noi prieteni sau întâlniri, cei mai de succes membri au găsit un profil complet cu fotografii, interese și informații despre dvs. va crește probabilitatea de a cunoaște pe cineva nou.

Profilul dvs. Badoo (al meu este ilustrat mai sus) este accesibil prin pictograma avatar situată în bara de meniu din partea de sus a ecranului.


Ce este un profil Badoo?

Profilul dvs. este cea mai bună oportunitate pentru a face o primă impresie bună. În plus față de fotografii și videoclipuri, aveți ocazia să împărtășiți o mulțime de informații cu alții care doresc să cunoască persoane cu interese conexe.

  • Muncă și educație: adăugarea unor detalii despre experiența dvs. educațională și istoricul muncii vă va ajuta să atrageți noi prieteni cu aceeași idee.
  • Locație: sub filele „Profil” și „Fotografii și videoclipuri”, este disponibil un link din care vă puteți schimba locația sau puteți crea o hartă pentru a vă arăta zona orașului.
  • Sunt aici pentru: În acest câmp, aveți posibilitatea de a selecta dintre trei opțiuni: „Faceți-vă prieteni noi”, „Chat” sau „Data”.
  • Interese. Adăugarea hobby-urilor, a tipurilor preferate de muzică, a filmelor și a altor interese este o modalitate excelentă de a informa oamenii care sunteți. Introduceți interesele dvs. în câmpul de text furnizat sau selectați „Alegeți din listă” pentru a vizualiza și alege unele interese din opțiunile furnizate de Badoo.
  • Informatie personala. Sincer, acestea sunt informațiile generale pe care majoritatea oamenilor sunt interesați să le cunoască, inclusiv:
    • Statutul relatiei
    • Sexualitate
    • Aspect
    • Aranjamente de viață
    • Copii
    • Preferința fumatului
    • Preferință de băut
  • Limbi: această secțiune vă permite să introduceți în ce limbă vorbiți

Cum să adăugați fotografii la profilul dvs. Badoo

Captură de ecran Amabilitatea, 2012 © Badoo

Cele mai vizualizate profiluri Badoo sunt de obicei cele cu cele mai multe fotografii. Site-ul oferă patru moduri diferite de a încărca sau importa imagini în contul dvs. Faceți clic pe fila „Fotografii și videoclipuri”, apoi urmați instrucțiunile de mai jos pentru a începe să adăugați fotografiile și să vă conectați la noi prieteni și parteneri romantici pe Badoo.

Vă rugăm să rețineți, site-ul acceptă fișiere JPG și PNG numai sub 128 MB.

Cum să încărcați fotografii pe Badoo

  1. Deschideți profilul dând clic pe fotografia din colțul din stânga sus al ecranului
  2. Faceți clic pe pătratul albastru „Adăugați fotografii” pentru a deschide opțiunile pentru fotografie (pe mobil butonul pentru a adăuga imagini și videoclipuri este același)
  3. Selectați „Încărcați fotografii de pe computer” dacă utilizați un computer și doriți să încărcați fotografii de pe un hard disk. Alternativ, Badoo oferă, de asemenea, opțiunea de a accesa fotografii din contul dvs. Instagram, Facebook sau Google+. Doar faceți clic pe rețeaua socială corespunzătoare și fiți pregătiți să introduceți informațiile de conectare pentru a accesa contul dvs. (Notă: pe dispozitivul mobil, puteți încărca fotografii din camera dvs. sau din contul dvs. Facebook sau Instagram.)
  4. Răsfoiți și selectați fotografiile pe care doriți să le încărcați.
  5. Faceți clic pe „Deschideți” pentru a încărca fotografia.

Cum să căutați pe Badoo

Este ușor să căutați noi prieteni selectând „Persoane din apropiere” în aplicația Badoo. Badoo

Fie că sunteți în căutarea de femei sau bărbați pe Badoo, căutarea este ușoară pe această aplicație de chat și rețele sociale. Pentru a începe să găsiți noi prieteni și date potențiale, faceți clic pe linkul „Oamenii din apropiere” din partea stângă a ecranului (pe un computer) sau în meniul principal (pe mobil). Pe computer, veți avea opțiunea de a vă filtra în continuare rezultatele, făcând clic pe „pictograma de filtrare din partea dreaptă sus a ecranului. Puteți apoi să editați căutarea selectând ce fel de prieteni doriți să întâlniți ( faceți noi prieteni, chat sau întâlnire), precum și vârsta, sexul și distanța.

Joacă Întâlniri pe Badoo

Joacă „Întâlniri” pe Badoo pentru a cunoaște oameni noi. Badoo

Cu ajutorul jocului Badoo cu stil „Hot-or-Not” „Întâlniri”, utilizatorii pot vizualiza fotografii și informații de profil ale potențialului prieten sau meciuri romantice de întâlniri cu o viteză de stil flip-book.

Se afișează o fotografie, împreună cu o galerie suplimentară de fotografii dedesubt (în funcție de câte fotografii a încărcat un utilizator.) Utilizatorii pot face clic pe pictograma inimă pentru a indica că ar dori să întâlnească persoana respectivă sau pe pictograma încrucișată pentru a indica „nu”.

Cum să trimiteți mesaje instantanee contactelor Badoo

Captură de ecran Amabilitatea, 2012 © Badoo

Când vizitați profilul unui alt utilizator Badoo, aveți opțiunea de a le adăuga la favorite, de a le vizualiza în jocul Întâlniri și de a le trimite un mesaj.

Pentru a începe un nou chat cu un contact Badoo, localizați textul care spune „Chatează cu el (sau cu el) acum!” Pe mobil, aceasta poate apărea ca „Trimiteți un gif și discutați imediat!” Faceți clic sau atingeți linkul pentru a începe, dar fiți avertizat - trebuie să achiziționați un cadou folosind credite pentru a conversa prin chat, cu excepția cazului în care cineva v-a trimis deja un mesaj, caz în care puteți conversa gratuit. Alternativ, pe un computer, puteți lăsa un comentariu secret gratuit făcând clic pe butonul „Lasă un comentariu” și urmând instrucțiunile.

Badoo oferă o modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi online pentru prietenie sau întâlnire. Ca și în cazul oricărei rețele de socializare, fii precaut cu privire la informațiile pe care le oferi persoanelor pe care nu le cunoști. Fii în siguranță, distrează-te și bucură-te de noii tăi prieteni!

Actualizat de Christina Michelle Bailey