Îmbunătățirea performanței în Internet Explorer 11

Deși browserul Microsoft Internet Explorer a fost depreciat mult timp în favoarea noului browser Microsoft Edge, gigantul tehnologic din Redmond menține în continuare IE - este prea adânc înglobat în majoritatea ecosistemelor corporative pentru ao abandona. Chiar dacă cota de piață a IE a scăzut semnificativ, mulți oameni încă o folosesc. Și, ca întotdeauna, este încă supus unor încetiniri periodice care se dovedesc supărătoare pentru depanare.

Aceste instrucțiuni se aplică Internet Explorer 11 pe orice platformă.

Shutterstock


Cum se remediază performanța lentă în IE

Deoarece multe probleme diferite blochează browserele, urmați cele mai bune practici secvența de pași pentru a îmbunătăți performanța browserului.

  1. Ștergeți fișierele temporare de internet. Internet Explorer memorează în cache paginile web pe care le vizitați și cookie-urile provenite din aceste pagini. Deși sunt concepute pentru a accelera navigarea, dacă nu sunt bifate, folderele în plină dezvoltare pot uneori încetini IE până la accesarea cu crawlere sau pot provoca alte comportamente neașteptate. În general, principiul cu atât mai puțin funcționează bine aici - păstrați memoria Internet Explorer mică și ștergeți-o des.

  2. Dezactivați programele de completare conflictuale. În timp ce barele de instrumente legitime și alte obiecte de asistență pentru browser (BHO) sunt în regulă, unele nu sunt atât de legitime sau prezența lor este discutabilă. Malware-ul apare adesea sub forma unui BHO.

  3. Resetați setările IE. Spyware-ul și adware-ul schimbă adesea paginile Start și Căutare browser pentru a indica site-uri web nedorite. Chiar dacă eliminați infestarea responsabilă, poate fi necesar să resetați setările web. Selectează unelte , apoi selectați Optiuni de internet. Selectează Avansat , apoi selectați restabili. În Resetați setările Internet Explorer fereastră de dialog, selectați restabili. Când Internet Explorer termină de aplicat setările implicite, selectați Închide apoi selectați OK. Reporniți computerul pentru a aplica modificările.