Iată cum să încărcați fotografii sau videoclipuri salvate pe Snapchat

Fotografiile sau videoclipurile pe care le-ați stocat pe dispozitivul dvs. mobil pot fi încărcate pe Snapchat prin intermediul funcției Memories. Îl puteți distribui pe Snapchat fie ca mesaj, fie ca poveste.

Acest lucru îl face foarte convenabil pentru partajarea fotografiilor și videoclipurilor după ce momentul a trecut de mult. De asemenea, înseamnă că nu trebuie să luați totul prin intermediul aplicației Snapchat dacă doriți să îl partajați.

Urmați pașii de mai jos pentru a afla de unde să accesați fotografiile și videoclipurile dispozitivului dvs. în Snapchat și selectați una pe care să o trimiteți.

Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor iOS și Android. Orice diferență este prezentată mai jos.


Cum se accesează amintirile Snapchat

Theresa Chiechi / Lifewire

Snapchat Memories vă permite atât să salvați instantanee pe care le faceți prin aplicația Snapchat, cât și să încărcați fotografii / videoclipuri existente de pe dispozitiv. Iată cum puteți accesa cu ușurință funcția Amintiri din Snapchat:

  1. Deschideți aplicația Snapchat și navigați la fila cameră (dacă nu sunteți deja pe ea) glisând la stânga sau la dreapta prin file.

  2. Atingeți micul pictogramă imagine dublă afișat direct sub Camera butonul.

O nouă filă etichetată Memories va aluneca în sus din partea de jos a ecranului, afișând o grilă de snaps dacă ați salvat vreunul. Dacă nu ați salvat încă nimic, această filă va fi necompletată. 


Cum să începeți să încărcați fotografiile și videoclipurile

1: 06

Pentru a încărca ceva de pe dispozitiv, trebuie să utilizați funcția Amintiri. Puteți face modificări la imagini în aplicația SnapChat. Dacă trimiteți un videoclip, îl puteți tăia în Snapchat, dezactiva sunetul, adăuga text și trage peste el înainte de al trimite.

  1. In Amintiri ar trebui să vedeți trei file: Snaps, Camera Roll și My Eyes Only. (Dacă nu l-ați configurat, nu veți vedea Numai ochii mei.) Atingeți Camera de tip rolă de pentru a comuta la fila corectă.

    Elementele din Camera Roll sunt imaginile și videoclipurile de pe telefon. Pentru a face o copie de siguranță a articolelor pe Snapchat, configurați My Eyes Only. Selectați instantaneele pe care doriți să le faceți private, atingeți pictogramă de blocare în partea de jos a ecranului și urmați instrucțiunile de pe ecran.

    S-ar putea să trebuiască să permiteți mai întâi Snapchat-ului să acceseze fotografiile dispozitivului. Dacă nu ați făcut încă acest lucru, ar trebui să apară un popup care vă cere permisiunea. Atingeți OK a continua.

  2. Selectați o fotografie sau un videoclip pe care să îl trimiteți ca mesaj prietenilor sau să postați ca poveste.

  3. Atingeți meniul din colțul din dreapta sus, reprezentat de trei puncte.

  4. Alege Editare foto (iOS) sau Editați Snap (Android).

  5. Faceți suporterii vedetele spectacolului, evidențiați contribuțiile noilor veniți și distrați-vă! Nu vă fie teamă să colaborați și să acordați credit altor grupuri care se ocupă de probleme similare. Prezentați-vă la cauzele lor, karma este reală! modificări opționale la fotografia sau videoclipul dvs. folosind instrumentele care apar pentru text, emoji, desene, filtre sau modificări tăiate și lipite.

    Nu veți putea aplica filtre cu Bitmoji sau animații, deoarece fotografia sau videoclipul au fost realizate în afara aplicației Snapchat. Cu toate acestea, ar trebui să puteți utiliza cel puțin unul dintre numeroasele filtre colorate.

  6. Când ați terminat de realizat editări, atingeți Făcut și apoi salvați opțional imaginea utilizând solicitările care apar.

  7. Nu trebuie să salvați imaginea editată pentru a o trimite. Dacă doriți să trimiteți fără a salva, atingeți butonul de trimitere pentru a trimite instantaneul încărcat prietenilor ca mesaj sau pentru a-l posta ca poveste.


Formatarea Snapchat a fotografiilor și videoclipurilor încărcate

S-ar putea să observați că unele dintre fotografiile și videoclipurile pe care decideți să le încărcați pe Snapchat arată diferit de cele pe care le faceți direct prin aplicație. De exemplu, unele pot apărea tăiate cu margini negre în jurul lor, în timp ce altele pot fi mărite cu marginile exterioare tăiate. Snapchat va face tot posibilul pentru ca fotografia sau videoclipul dvs. să arate suficient de bine pentru a fi trimise, dar pentru că nu a fost realizat direct prin aplicație, nu va arăta neapărat perfect.


Aplicații de soluționare terță parte blocate

Înainte de a fi introdusă funcția Amintiri, existau mai multe aplicații disponibile de la dezvoltatori terți care pretindeau că îi ajută pe utilizatorii Snapchat să încarce fotografii sau videoclipuri pe Snapchat. De atunci, Snapchat a interzis aplicațiile de la terți, declarând că este o încălcare a Condițiilor de utilizare ale companiei.