Harta recenziei My Ride

Prea multe aplicații de creare a rutei nu au capacitatea de bază de a transforma un traseu personalizat într-un set utilizabil de indicații de conducere. Instrumentele sunt dificil de utilizat, formatele de fișiere sunt obscure și nu se traduc pe alte platforme sau liniile de traseu nu reușesc să urmeze calea drumului.

Din fericire, MapMyRide depășește aceste defecte cu un instrument de creare a rutei, rapid, ușor și convenabil de utilizat.

Deși există o aplicație MapMyRide pentru dispozitive iOS și Android, această recenzie acoperă versiunea desktop.

Ce ne place

  • Cel mai bun set de instrumente de creare a rutei online disponibile.

  • Hărți exportabile în GPX.

  • Partajare ușoară a rutelor și a hărții.

  • Prezentări generale ale traseului, inclusiv statistici de altitudine și înclinații.

  • Versiuni disponibile pentru alergători, plimbători, excursioniști, triatleti.

Ce nu ne place

  • Funcțiile mai avansate necesită abonament lunar, care variază de la 29 USD până la 99 USD pe an.


Descriere

  • Servicii complete, planificare, cartografiere, partajare a traseelor ​​de ciclism online.
  • Serviciul gratuit include rute nelimitate, urmărirea antrenamentului, calendarul.
  • Serviciile plătite includ o imprimare a hărților și a cue-sheet-urilor, planuri de antrenament, rapoarte de fitness și multe altele.
  • Răsfoiți mii de călătorii și hărți de trasee partajate de alți utilizatori. Funcții sociale disponibile pentru prieteni, grupuri și un mod Povești și fotografii.
  • Antrenamentele apar pe un calendar, incluzând numărul total de mile și calorii arse.
  • Include un tablou de bord nutrițional cu jurnale alimentare și calculatoare.
  • Enumerați și căutați evenimente precum curse și plimbări.
  • Disponibil pentru iOS și Android.
  • Aplicațiile includ urmărirea traseului GPS și sincronizarea automată cu serviciul online MapMyRide.

 Harta călătoriei mele


Revizuirea serviciului de creare și partajare a traseului online MapMyRide

După ce v-ați înscris pentru serviciul online gratuit MapMyRide, puteți începe imediat cartografierea primului dvs. traseu. Introduceți o locație de pornire, apoi selectați tipul de plimbare pe care îl pregătiți, cum ar fi un traseu rutier sau montan. Va apărea o hartă panoramabilă, care poate fi mărită. Spre deosebire de alți creatori de rute pe care le-am analizat, această hartă se încarcă rapid și este ușor de mutat și de mărit.

Mai presus de toate, instrumentul de creare a rutei funcționează așa cum v-ați aștepta. Urmărește drumurile cu precizie, creează pași de instrucțiuni distincti pe care îi puteți parcurge cu bicicleta și permite corecții rapide și ușoare ale erorilor. Pe măsură ce vă construiți traseul, kilometrajul total al traseului este afișat în timp real. Puteți afișa statistici de altitudine atât în ​​format numeric, cât și în format grafic.

MapMyRide oferă un set mare de pictograme de marcaj pe care le puteți arunca oriunde pe hartă. Un tutorial online vă va ghida prin funcțiile avansate. După ce ați terminat de proiectat traseul, îl puteți stoca, partaja cu alții online, îl puteți imprima sau exporta într-un format de schimb GPS (GPX).

Am creat un traseu pentru o plimbare montană de 70 de mile. Rezumatul a inclus un profil de înălțime frumos, picioare totale de câștig de înălțime și ratinguri de urcare. Am putut, de asemenea, să importăm fișierul GPX de rută în calculatorul nostru ciclu Garmin.

Funcțiile gratuite de bază ale MapMyRide și aplicațiile gratuite pentru smartphone oferă o mulțime de funcționalități. Cu toate acestea, sportivii profesioniști sau dedicați ar putea dori să revizuiască serviciile de abonament plătite, inclusiv elementele de antrenament și nutriție.

Per ansamblu, MapMyRide online oferă cele mai bune instrumente de creare, imprimare și export de trasee pentru bicicliști.

Descărcați pentru:

iOS Android