Gestionarea programelor de completare în Internet Explorer 11

Internet Explorer 11 oferă o interfață ușor de utilizat, care activează, dezactivează și, în unele cazuri, șterge programele de completare instalate pentru browser. Iată cum puteți gestiona programe de completare în Internet Explorer 11.

Instrucțiunile din acest articol se aplică browserului web Internet Explorer 11 pe Windows 10, Windows 8 și Windows 7.


Cum să gestionați extensiile în Internet Explorer 11

Pentru a adăuga, elimina sau afla dacă aveți programe de completare în IE, accesați fereastra Gestionare programe de completare. Selectează Gear pictogramă, situată în colțul din dreapta sus al ferestrei browserului. Apoi selectați Gestionați suplimentele.

Fereastra Gestionare programe de completare oferă informații despre extensii, bare de instrumente și alte programe de completare Internet Explorer.

Bare de instrumente și extensii

  • Nume: Numele complet al suplimentului se afișează în această coloană. Aceste nume pot fi sortate alfabetic făcând clic pe antetul coloanei.
  • Editor: Numele editorului (de exemplu, Microsoft Corporation) al suplimentului respectiv se afișează în această coloană.
  • Stare: Starea curentă a suplimentului respectiv se afișează în această coloană: Activat, Dezactivat, Nou sau Implicit. Când un program de completare este dezactivat, funcționalitatea acestuia nu este disponibilă.
  • Arhitectură: 32 de biți, 64 de biți sau ambele.
  • Timpul de încărcare: Reprezentat în secunde, afișează cantitatea de timp necesară pentru încărcarea suplimentului respectiv în memorie.
  • Timp de navigare: Ori de câte ori IE redă o nouă pagină web, suplimentele active se pot adăuga la timpul necesar procesului. Timpul de navigare reprezintă cantitatea medie de timp pe care o adaugă individul la acel proces general.

Căutare furnizori

  • Nume: Numele motorului de căutare, însoțit de pictograma sa.
  • Stare: Notează dacă motorul de căutare individual este sau nu configurat ca opțiune implicită în IE.
  • Ordinea listării: Afișează ordinea de preferință în care furnizorii de căutare instalați se afișează în browser. Această valoare este editabilă utilizând fișierul Mutați în sus   Deplasați-vă jos linkuri găsite în secțiunea de jos a ferestrei.
  • Sugestii de căutare: Când este activată, cuvintele cheie de căutare sugerate de la acest furnizor sunt afișate pe măsură ce tastați în bara de adrese sau caseta de căutare. Această funcționalitate poate fi dezactivată folosind Dezactivați sugestiile link-ul.

acceleratoare

  • Nume: Afișează numele acceleratorului, împărțit în categorii precum E-mail   Traduceți.
  • Adresă: Domeniul de unde a pornit acceleratorul (de exemplu, Bing.com).
  • Categorii: Valoarea categoriei menționate mai sus este prezentată în această coloană.

Mai multe informații despre fiecare supliment se afișează în partea de jos a ferestrei ori de câte ori este selectat respectivul supliment, inclusiv numărul versiunii, ștampila datei și tipul.


Afișați programe de completare

Platforma Spectacol meniul derulant conține următoarele opțiuni:

  • Suplimente încărcate în prezent: Selecția implicită afișează numai acele programe de completare care rulează activ.
  • Toate suplimentele: Afișează toate programele de completare instalate în IE11, indiferent de starea actuală.
  • Aleargă fără permisiune: Listează programe de completare care sunt permise să ruleze fără permisiunea explicită a utilizatorului, cum ar fi șablonul Microsoft XSL.
  • Controale descărcate: Afișează toate comenzile ActiveX descărcate.


Activați și dezactivați programele de completare

De fiecare dată când este selectat un supliment individual, butoanele etichetate Permite or Dezactivați apărea. Pentru a activa sau dezactiva funcționalitatea respectivului supliment, selectați aceste butoane în mod corespunzător. Noul Stare ar trebui să fie reflectate automat în secțiunea de detalii.

Găsiți mai multe programe de completare

Pentru a găsi mai multe programe de completat de descărcat pentru IE11, selectați Găsiți mai multe link situat în colțul din stânga jos al ferestrei Gestionare programe de completare.

Selectând acest link se deschide fișierul Firefox secțiunea site-ului Internet Explorer Gallery. Alege Adăuga sub un supliment disponibil pentru al instala în Internet Explorer.