Fișier PDI (Ce este și cum să deschideți unul)

Un fișier cu extensia de fișier PDI este cel mai probabil un fișier InstantCopy Disc Image, care este o copie exactă a unui disc creat folosind programul de copiere DVD InstantCopy Pinnacle Systems.

Fișierul dvs. PDI ar putea fi în schimb asociat cu subrutinele de creare a documentelor PReS sau poate fi un fișier de imagine de disc utilizat cu software-ul PI ProcessBook ca fișier cu definiție de afișare.

Unele versiuni ale Microsoft PowerPoint utilizează extensia PDI ca format pentru a suporta importul și exportul de fișiere PowerPoint, în timp ce alte fișiere PDI pot reprezenta Portable Database Image, care este un format utilizat pentru publicarea și analiza datelor.

Fișiere PDI.

PDI este, de asemenea, un acronim pentru o serie de termeni tehnici, dar niciunul dintre ei nu are legătură cu un format de fișier. De exemplu, interfața de program și de depanare, indicatorul defectului de cale, indexul datelor despre produs, imagistica digitală profesională și dezvoltarea profesională - comitetul IP


Cum se deschide un fișier PDI

Deși acum a fost întrerupt, InstantCopy de la Pinnacle Systems a fost principalul program utilizat atât pentru crearea, cât și pentru deschiderea fișierelor PDI care sunt în formatul de fișier InstantCopy Disc Image.

ImgBurn este o alternativă gratuită care deschide, de asemenea, aceste tipuri de fișiere PDI, dar numai pentru a-l arde pe un disc - ImgBurn nu acceptă copierea (copierea) discurilor în formatul PDI, așa cum a făcut InstantCopy. IsoBuster ar putea fi capabil să deschidă fișiere PDI într-un mod similar.

Subrutinele de creare a documentelor PReS sunt asociate cu PrintSoft, dar nu suntem siguri dacă intră în joc fișierele PDI. Nu este clar cu ce program specific sunt utilizate aceste tipuri de fișiere PDI.

PI ProcessBook este ceea ce se folosește pentru a deschide fișiere PDI care sunt fișiere Display Definition.

Fișierele PDI pe care Microsoft PowerPoint le folosește pentru a importa / exporta fișiere pot fi, desigur, deschise cu acel program.

Microsoft Excel și software-ul de la Panoratio sunt două opțiuni pentru deschiderea fișierelor Portable Database Image.

Dacă chiar și după aceste sugestii încă nu vă puteți deschide fișierul PDI, încercați să utilizați un editor de text precum Notepad ++. Este posibil ca fișierul dvs. PDI să fie doar un fișier text, caz în care editorul de text poate deschide și afișa conținutul. Cu toate acestea, dacă nu este un fișier text, fișierul dvs. PDI poate avea un fel de text lizibil în interiorul acestuia, care explică ce tip de program a fost folosit pentru a-l crea ... și probabil să îl deschideți și.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul PDI, dar este greșită sau dacă preferați ca un alt program instalat să deschidă fișiere PDI, consultați ghidul nostru Cum se schimbă programul implicit pentru o extensie de fișier specifică pentru instrucțiuni privind efectuarea acestei modificări.


Cum se convertește un fișier PDI

Un instrument dedicat de conversie a fișierelor este de obicei suficient pentru a converti majoritatea tipurilor de fișiere, dar acest lucru este valabil doar pentru fișierele PDI atunci când vine vorba de formatul InstantCopy Disc Image.

Puteți utiliza ISOBuddy pentru a converti acele tipuri de fișiere PDI în format ISO. Programul ImgBurn ar putea funcționa și el și, dacă da, probabil acceptă formate de export suplimentare, cum ar fi BIN, IMG și MINISO.

Avem puțină încredere că oricare dintre celelalte formate PDI descrise mai sus pot fi convertite într-un format nou. Cu toate acestea, dacă este posibil, deschideți fișierul PDI în orice software este deschis și căutați un fel de meniu Fișier> Salvare ca sau Export.


Fișierul dvs. încă nu se deschide?

Dacă veți putea deschide fișierul cu programele menționate mai sus și nu se va converti în fișierul potrivit de care aveți nevoie, încercați să verificați dublu extensia de fișier. Asigurați-vă că scrie „.PDI” și nu ceva similar, cum ar fi PDF, IDX sau PDD.

Toate cele patru formate de fișiere necesită programe diferite pentru a le deschide, chiar dacă arată foarte asemănător în modul în care sunt denumite.

Dacă descoperiți că nu aveți de-a face cu un fișier PDI, căutați extensia de fișier pe care o aveți. Cu excepția cazului în care este un format extrem de obscur, veți afla probabil ce programe software îl acceptă și cum, dacă este posibil, să vă convertiți fișierul în alt format.