Fișier PDD (Ce este și cum să deschideți unul)

Un fișier cu extensia de fișier PDD este cel mai probabil un fișier Adobe PhotoDeluxe Image care a fost creat cu Adobe PhotoDeluxe. Acest tip de format de imagine este similar cu formatul PSD Adobe prin faptul că pot stoca atât imagini, linii, text, cât și straturi.

Adobe PhotoDeluxe a fost întrerupt în 2002 și înlocuit cu Adobe Photoshop Elements. Cu toate acestea, după cum veți vedea mai jos, Photoshop Elements nu este singurul program care poate deschide și edita fișiere PDD.

Fișierele PDD care nu sunt fișiere imagine sunt probabil fișiere Medtronic Programmer Data, care stochează informații despre pacienți de la un monitor hemodinamic implantabil Medtronic Chronicle. Cu toate acestea, ar putea fi în schimb fișiere de descriere a procesului de implementare utilizate cu fișiere ActiveVOS sau procesate.

PDD este, de asemenea, scurt pentru termenii care nu au nimic de-a face cu formatele de fișiere descrise în această pagină, cum ar fi dezvoltarea bazată pe proces, discul profesional pentru date, driverul dispozitivului fizic, driverul dependent de platformă și documentul de definire a proiectului.


Cum se deschide un fișier PDD

Fișierele PDD pot fi, desigur, deschise și editate cu Adobe PhotoDeluxe, dar este posibil să nu aveți acel program instalat (iar Adobe are doar actualizări disponibile pentru acesta).

Pentru a deschide fișierul PDD gratuit, puteți utiliza XnView. Acest program este doar un vizualizator și convertor multimedia, însă nu un editor de imagini.

Câteva alte modalități prin care puteți deschide și edita fișiere PDD sunt cu software-ul Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Illustrator și InDesign. ACD Systems Canvas acceptă și formatul PDD.

Programul Medtronic Chronicle poate deschide fișiere PDD care sunt fișiere Medtronic Programmer Data, dar nu am reușit să găsim un link de descărcare specific pentru acesta.

Dacă utilizați un fișier PDD care funcționează cu ActiveVOS, consultați tutorialul ActiveVOS pentru mai multe informații despre pentru ce este utilizat fișierul și cum funcționează cu software-ul. Fișierele PDD sunt necesare înainte de a putea crea un tip de fișier similar utilizat de acea platformă, numit fișier Business Archive Archive (.BPR).

Procesarea fișierelor Deed funcționează cu software-ul Carlson și conține descrieri de acte din polilini, cum ar fi numele și coordonatele. Un instrument numit Proces de fișiere, accesibil prin Studiu > Instrumente polilinie, poate deschide acest tip de fișier PDD pentru a edita informațiile sale și a genera rapoarte. Deoarece acest format de fișier ar putea fi doar un fișier text cu extensia de fișier .PDD, probabil îl puteți deschide și cu un editor de text precum Notepad ++.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul PDD, dar este o aplicație greșită sau preferați ca un alt program instalat să deschidă fișiere PDD, urmați acest ghid pentru a face această modificare în Windows.


Cum se convertește un fișier PDD

Cel mai simplu mod de a converti un fișier PDD în JPG, BMP, TIFF, PNG, PDF sau un format similar de imagine este să încărcați fișierul pe CoolUtils.com. Odată ce fișierul PDD se află pe acel site web, puteți alege în ce format să îl convertiți. Trebuie să descărcați fișierul convertit înapoi pe computer înainte de al putea utiliza.

Dacă după ce convertiți fișierul Adobe PhotoDeluxe Image, doriți să fie un alt format de imagine care nu este acceptat de CoolUtils.com, puteți utiliza un convertor de imagine gratuit. Trebuie doar să convertiți mai întâi PDD în JPG sau în alt format, apoi rulați-l printr-un convertor de imagini.


Încă nu puteți deschide fișierul?

Dacă aceste programe nu vă deschid fișierul, este posibil să nu lucrați cu niciunul dintre formatele menționate mai sus, ceea ce se poate întâmpla dacă ați citit greșit extensia de fișier. Unele fișiere partajează litere / numere de extensie similare chiar și atunci când nu sunt deloc legate.

Unele exemple includ fișierele ADP, PD (Spore Audio Playback) PDF, PDI, XPD, DDL, IDX, PPD (Descrierea imprimantei PostScript), PDB și fișiere WPD.