Fișier FORGE (Ce este și cum se deschide unul)

Un fișier cu extensia de fișier FORGE este un fișier Assassin's Creed Game Data folosit în jocul video Assassin's Creed.

Acesta este un format container care poate conține sunete, modele 3D, texturi și alte lucruri folosite de joc. Sunt de obicei destul de mari, de obicei peste 200 MB.

Acest articol este despre fișierul FORGE, nu despre Minecraft Forge API-ul de modding.


Cum se deschide un fișier FORGE

Fișierele FORGE sunt produse de Assassin's Creed de la Ubisoft și nu sunt menite să fie deschise manual de dvs., ci folosite de joc în sine. Unele ar putea fi folosite și cu Prince of Persia.

Cu toate acestea, există un instrument mic, portabil pentru Windows, numit Maki, care le poate deschide. Ar trebui să poată extrage unele sau toate componentele diferite care alcătuiesc fișierul. Veți avea nevoie de un program precum 7-Zip pentru a deschide arhiva RAR în care este salvat Maki.

Dacă aveți probleme cu un anumit fișier FORGE, cel mai bine este să reinstalați jocul sau, dacă sunteți Steam, să validați fișierele jocului într-un efort de a înlocui fișierul defect sau lipsă.

Deși nu avem un fișier FORGE pentru a testa acest lucru, este posibil să folosiți doar un extractor de fișiere gratuit pentru al deschide - preferatele noastre sunt 7-Zip și PeaZip. Cu toate acestea, deoarece aceste programe nu recunosc formatul în mod implicit, în loc să faceți dublu clic pe fișier și să vă așteptați să se deschidă, va trebui mai întâi să deschideți unul dintre acele extrase de fișiere și apoi să căutați fișierul din program.

Într-un fel de situație opusă, puteți constata că aveți instalat mai mult de un program care acceptă acest format și unul este implicit ... cel pe care nu doriți să fiți. Schimbarea programului care este programul implicit „deschis” pentru fișierele care utilizează această extensie este destul de simplă.


Cum se convertește un fișier FORGE

Formatele de fișiere populare pot fi de obicei convertite în alte formate folosind un convertor de fișiere gratuit, dar nu știm despre niciun convertor dedicat special pentru fișierele FORGE. În plus, înțelegerea noastră despre acest format este că nu ar trebui să existe în niciun altul, cu excepția celui în care se află în prezent, deoarece niciun alt program nu ar trebui să folosească aceste fișiere decât Assassin's Creed.

Cu toate acestea, dacă există un program care îl poate converti, cel mai probabil este Maki, menționat mai sus. În caz contrar, software-ul care deschide un fișier este în mod normal capabil să-l salveze într-un format diferit, dar este puțin probabil ca jocul Assassin's Creed să aibă o astfel de capacitate.