Fișier ET (Ce este și cum să deschideți unul)

Un fișier cu extensia de fișier ET este un fișier WPS Spreadsheets Workbook creat de programul de foi de calcul WPS Office.

La fel ca formatul XLSX al Microsoft, fișierele ET acceptă diagrame și formule și stochează date în rânduri și coloane de celule. Fișierele ETT sunt similare, dar sunt fișiere șablon utilizate pentru a crea mai multe fișiere .ET similare.

Software-ul Easiteach folosește și fișiere ET, dar ca fișiere Easiteach Lesson pentru stocarea animațiilor, imaginilor, textului și a altor resurse didactice. Alte fișiere ET ar putea fi fișierele de date ale proiectului ETwin Electrodos de Tierra utilizate cu un program care măsoară instalațiile Centrului de transformare.

ET înseamnă, de asemenea, câțiva termeni tehnici care nu au nimic de-a face cu un format de fișier, cum ar fi tehnologia extinsă, tehnologia de extindere, setul de instrumente pentru editare și transmisia electronică.


Cum se deschide un fișier ET

Fișierele ET care sunt fișiere WPS Spreadsheets Workbook pot fi deschise cu foile de calcul WPS Office gratuite. Va trebui să convertiți fișierul ET dacă doriți să-l utilizați în Microsoft Excel sau în alt program de foi de calcul. Treceți la următoarea secțiune pentru a afla cum.

Fișierele ET erau denumite Kingsoft Spreadsheets, dar această suită de birouri se numește acum WPS Office.

Unele fișiere ET ar putea fi criptate, deci trebuie să știți parola înainte de a le putea deschide și edita. Cu toate acestea, ar putea fi posibil să deschideți foaia de calcul criptată dacă convertiți fișierul ET într-un format acceptat care poate fi utilizat cu un cracker de parole Excel.

Fișierele Lecției Easiteach sunt deschise utilizând software-ul Easiteach al RM Education. De asemenea, au Easiteach Next Generation Lite, dar poate deschide doar alte fișiere conexe, cum ar fi fișiere ETNG, ETNT și ETTE.

ETwin Electrodos de Tierra deschide fișiere ET care sunt utilizate de acel program.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul ET, dar este o aplicație greșită sau preferați ca un alt program instalat să deschidă fișiere ET, puteți schimba programul implicit care deschide fișierele ET.


Cum se convertește un fișier ET

Fișierele cu foi de calcul ET pot fi convertite în XLSX și XLS folosind foi de calcul WPS Office. Deschideți fișierul și accesați Meniu pentru a găsi Salvare ca; alegeți un format Excel pentru a converti fișierul ET în.

De asemenea, puteți converti fișierul ET în PDF, HTML, CSV și alte fișiere text similare utilizând programele de mai sus.

Dacă fișierul ET aparține oricăruia dintre celelalte programe menționate mai sus și dacă poate fi convertit, cel mai probabil se face prin același software care îl poate deschide, similar cu modul în care WPS Office Spreadsheets convertește fișierele.


Încă nu puteți deschide fișierul?

Dacă fișierul dvs. nu se va deschide în acest moment, există șanse mari să citiți greșit extensia de fișier. Acest lucru se poate întâmpla dacă fișierul pe care îl aveți folosește o extensie de fișier care seamănă foarte mult cu ET. Dar chiar dacă extensiile sunt similare, nu înseamnă că formatele sunt corelate.

De exemplu, fișierele EST partajează câteva litere din aceleași extensii de fișiere, dar nu au nicio legătură cu fișierele ET. În schimb, sunt fișiere cu hărți ale străzilor și sfaturilor sau fișiere cu estimarea costurilor de construcție.

Același lucru este valabil și cu fișierele ETL (Microsoft Event Trace Log) și ETA (Google Earth Placemark). Nu puteți deschide acele fișiere cu un deschizător de fișiere ET și invers.