Fișier DVT (Ce este și cum se deschide unul)

Un fișier cu extensia de fișier .DVT este un fișier DepoView Digital Video Transcript. Acesta este un fișier transcript care poate fi legat de un videoclip, astfel încât atunci când este deschis împreună, transcrierea să poată fi afișată simultan pe măsură ce videoclipul este redat.

Când fișierul video și fișierul transcript sunt îmbinate într-unul singur, rezultatul folosește sufixul .DVI.

DVT și DVI sunt, de asemenea, acronime pentru termeni precum tehnologia video digitală, interfața vizuală digitală, testul de verificare a datelor și transportul video digital, dar nu au nicio legătură cu formatele de fișiere menționate aici.


Cum se deschide un fișier DVT

Fișierele TVP pot fi deschise cu DepoView inData. Folosește Fișier > Deschideți transcrierea element de meniu pentru a încărca fișierul DVT în program.

Având în vedere că fișierele DVT sunt transcrieri care conțin text, există șanse mari ca unul să poată fi deschis folosind un editor de text precum Notepad în Windows sau TextEdit în macOS. Consultați lista noastră cu cei mai buni editori de text gratuit pentru alte opțiuni pentru deschiderea unui fișier DVT ca document text.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul DVT, dar este o aplicație greșită sau preferați ca un alt program instalat să deschidă fișierele DVT, puteți schimba programul implicit pentru un anumit ghid de extensie de fișier pentru a face această modificare în Windows.


Cum se convertește un fișier DVT

Programul DepoView poate exporta un videoclip împreună cu transcrierea, în formatul TrialDirector Clip Creation Scripts (fișier .CCS) prin intermediul Fișier > Exportați fișierul de script pentru crearea clipului element de meniu.

Amintiți-vă că fișierele TVP sunt doar transcrieri. Aceasta înseamnă că nu puteți converti un fișier DVT în MP4 sau în orice alt format video. Dacă trebuie să salvați fișierul DVT într-un videoclip, acesta trebuie mai întâi să fie îmbinat cu fișierul video în sine.


Încă nu puteți deschide fișierul?

Verificați extensia de fișier pentru a vă asigura că citește de fapt „.DVT” și nu altceva care arată doar similar. Unele formate de fișiere folosesc un sufix la sfârșitul fișierului care seamănă foarte mult cu DVT, chiar dacă formatele sunt complet diferite.

Fișierele DVTPLUGIN sunt un exemplu. Acestea sunt plugin-uri Xcode DVT care se deschid cu software-ul Apple'x Xcode, dar care nu au absolut nimic de-a face cu DepoView sau fișierele transcript în general.

Câteva alte exemple de fișiere ușor de confundat pentru fișierele DVT includ fișierele DWF, DVD și DWT (Șablon de pagină web Dreamweaver).