Fișier CMBL (Ce este și cum se deschide unul)

Un fișier cu extensia de fișier CMBL este un fișier Logger Pro Data care poate conține videoclipuri, foi de calcul și alte informații analitice.

Fișierele CMBL sunt utilizate în general de către studenți pentru a stoca datele colectate de experimente științifice și matematice.


Cum se deschide un fișier CMBL

Fișierele CMBL sunt bazate pe XML, ceea ce înseamnă că orice editor de text gratuit poate fi folosit pentru a le vizualiza, cum ar fi Windows Notepad sau un program din lista noastră cu cei mai buni editori de text gratuit.

Unele browsere web pot încerca să deschidă fișiere CMBL ca fișier text și să le afișeze în browser. Dacă un editor de text sau un browser web afișează fișierul CMBL într-un format ciudat sau ilizibil, Logger Pro poate fi folosit în schimb (este disponibilă o demonstrație gratuită).

Aplicația gratuită Vernier Graphical Analysis pentru iOS, Android, Windows și macOS poate deschide și fișiere CMBL, dar este posibil să nu poată citi toate informațiile conținute în fișier.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul CMBL, dar este aplicația greșită sau preferați ca un alt program instalat să deschidă fișierele CMBL, puteți schimba programul implicit care deschide fișierele CMBL.


Cum se convertește un fișier CMBL

Dacă fișierul CMBL este lizibil în afara Logger Pro, îl puteți deschide într-un editor de text sau poate chiar în Microsoft Excel, apoi îl puteți salva într-un format nou.

Excel poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trasa informații dintr-un fișier CMBL într-un grafic fără a utiliza Logger Pro. Acest videoclip Conversie CMBL în fișier Excel YouTube este util dacă doriți să faceți acest lucru.

În caz contrar, vă recomandăm să instalați versiunea de încercare a Logger Pro, astfel încât să puteți deschide fișierul CMBL acolo pentru a-l salva / exporta într-un alt tip de fișier, posibil chiar într-un fișier Logger Lite Document (.GMBL).

Dacă Logger Pro nu vă permite să exportați CMBL către GMBL, este posibil să puteți importa fișierul în programul gratuit Logger Lite și apoi să îl salvați ca fișier GMBL.

Cu versiunea de încercare Logger Pro, cel mai probabil puteți „imprima” fișierul CMBL într-un fișier PDF dacă aveți instalată o imprimantă PDF.

Utilizați instrumentul de conversie online cmbl2csv dacă doriți să convertiți CMBL în CSV.


Încă nu puteți deschide fișierul?

Dacă fișierul dvs. nu se va deschide chiar și după ce ați încercat sugestiile de mai sus, verificați din nou extensia fișierului. Doriți să vă asigurați că fișierul dvs. se încheie cu extensia de fișier .CMBL, deoarece unele fișiere folosesc o extensie similară, chiar dacă sunt într-un format complet diferit.

De exemplu, un fișier CML ar putea arăta ca un fișier CMBL, dar este de fapt un limbaj de marcare chimică, CrytoMailer criptat sau fișier Crazy Machine Lab. Niciunul dintre aceste formate nu este același cu fișierele de date Logger Pro, ceea ce înseamnă că nu pot fi deschise în același mod ca fișierele CMBL.

CBL este un alt exemplu în care extensia de fișier este utilizată pentru fișierele Cod sursă COBOL. Nu au legătură cu fișierele CMBL și, prin urmare, sunt deschise cu un alt program.