Fișier AFI (Ce este și cum se deschide unul)

Un fișier cu extensia de fișier AFI este un fișier AOMEI Backupper creat de software-ul de backup AOMEI Backupper.

Fișierele AFI conțin foldere și fișiere care au fost copiate prin aplicație. Dacă programul stochează o copie de rezervă a unui hard disk, va folosi în schimb extensia de fișier ADI.

Unele fișiere AFI pot fi fișiere Truevision Bitmap Graphic, mai ales dacă fișierele sunt mici și bănuiți că sunt imagini de un fel.


Cum se deschide un fișier AFI

Fișierele AFI care nu sunt imagini trebuie deschise cu un program AOMEI Backupper, fie AOMEI Backupper Standard gratuit, fie AOMEI Backupper Professional plătit. Acesta este modul în care puteți restabili pe computer fișierele conținute în copia de rezervă AFI.

Dacă faceți dublu clic pe fișierul AFI nu deschide AOMEI Backupper, atunci ar trebui să deschideți singur programul și să mergeți la Restabili filă. presa Cale pentru a căuta fișierul AFI (sau fișierul ADI dacă trebuie să restaurați unul dintre acestea).

Unele fișiere AFI pot fi protejate în spatele unei parole, caz în care va trebui să o introduceți prin AOMEI Backupper înainte de a începe să restaurați fișierele.

Apoi, selectați copia de rezervă din listă pentru a vizualiza toate folderele și fișierele conținute în ea. Doar puneți o bifă în caseta de lângă fiecare folder sau fișier pe care doriți să îl restaurați. Dacă alegeți folderul rădăcină în partea de sus, veți putea selecta totul dintr-o dată.

Anunturi Următor → pentru a alege unde trebuie restaurate fișierele și apăsați Începeți Restaurarea pentru a începe restaurarea conținutului fișierului AFI.

IvanView poate deschide fișiere AFI care sunt fișiere grafice, dar programul este gratuit numai dacă obțineți versiunea de încercare.

Dacă descoperiți că o aplicație de pe computerul dvs. încearcă să deschidă fișierul AFI, dar este o aplicație greșită sau dacă preferați ca un alt program instalat să deschidă fișiere AFI, puteți schimba programul implicit pentru o anumită extensie de fișier în Windows.


Cum se convertește un fișier AFI

Fișierele AFI care sunt utilizate exclusiv cu AOMEI Backupper nu trebuie convertite în niciun alt format. Încercarea de a converti unul poate de fapt să corupă fișierul și să vă facă să pierdeți toate datele copiate.

Dacă aveți un fișier AFI care este un fișier imagine, puteți utiliza versiunea de încercare gratuită a Ivan Image Converter pentru a converti fișierul AFI în PNG, TGA, BMP, JPG, TIFF, ICO și alte formate de imagine populare.


Încă nu vă puteți deschide fișierul?

Dacă nu puteți deschide fișierul, asigurați-vă că citiți corect extensia. Unele fișiere partajează câteva din aceleași litere ca fișierele AFI, dar nu se deschid în același mod, cum ar fi fișierele AVI, AIFF, AIF, AIFC, AIT și AIR.

Verificați din nou sufixul de la sfârșitul fișierului. Dacă se termină cu una dintre aceste extensii, urmați linkul respectiv pentru a afla mai multe despre format și despre cum să deschideți fișierul. Dacă fișierul dvs. nu se află în niciunul dintre aceste formate, căutați extensia fișierului, astfel încât să puteți găsi programul responsabil de deschiderea acestuia.