Eroare 0x80070643: Ce este și cum să o remediați

Când o actualizare Windows nu se instalează, codul de eroare 0x80070643 poate apărea după cum urmează:

  • Instalarea nu a reușit la data (0x80070643)

Eroarea 0x80070643 poate apărea și atunci când instalați sau actualizați orice aplicație Windows.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Windows 10, Windows 8 și Windows 7.

vectorplusb / istock / Getty Images


Cauzele erorii 0x80070643

Mesajul de eroare 0x80070643 este de obicei rezultatul setărilor de sistem care au fost configurate incorect, a unei infecții cu malware sau virus, a unei disfuncționalități a driverului, a fișierelor de sistem corupte sau lipsă sau a versiunilor vechi ale programelor care nu au fost eliminate corect când a fost descărcată o nouă versiune. O eroare 0x80070643 poate apărea, de asemenea, atunci când un computer sau tabletă Windows este oprit incorect sau deconectat de la o sursă de alimentare în timpul utilizării.


Cum se remediază eroarea 0x80070643

Încercați acești pași în ordinea listată până când mesajul dispare și actualizarea are succes:

  1. Reîncercați instalarea. Uneori, încercarea din nou a instalării sau a actualizării va funcționa, deci merită să încerci cel puțin încă o dată înainte de a continua cu orice depanare suplimentară.

  2. Re-descărcați fișierul. Dacă ați descărcat o actualizare sau o aplicație și afișează mesajul de eroare 0x80070643, este posibil ca fișierul să se fi deteriorat în timpul procesului de descărcare. Descărcați-l din nou pentru a vedea dacă asta remediază problema.

    Ștergeți mai întâi fișierele originale pe care le-ați descărcat, astfel încât să nu instalați accidental acele fișiere în locul noii descărcări.

  3. Dezinstalați și reinstalați aplicația. Dacă eroarea 0x80070643 apare în timpul unei actualizări a aplicației, versiunea existentă a aplicației poate fi coruptă. Utilizați programul de dezinstalare Windows pentru a elimina programul, apoi reinstalați-l. Cea mai nouă versiune ar trebui instalată, astfel încât să nu fie nevoie să o actualizați.

    Pentru a dezinstala rapid o aplicație în Windows 10, faceți clic dreapta pe numele acesteia în meniul Start și selectați Dezinstalarea.

  4. Verificați conexiunea la internet. Dacă o actualizare necesită o conexiune la un server online, atunci o conexiune buggy la internet poate opri procesul de instalare. Dacă un test de viteză la internet relevă o conexiune slabă, există o serie de moduri de a remedia o conexiune lentă la internet.

  5. Închideți toate celelalte programe. Uneori, rularea altor programe poate afecta o actualizare sau instalare prin accesarea fișierelor importante și utilizarea resurselor dispozitivului. Închideți toate programele deschise de pe computerul dvs. Windows și părăsiți toate programele care ar putea rula în fundal (cum ar fi Telegram sau Skype).

  6. Întrerupeți descărcările și actualizările curente. Alte descărcări și actualizări ar putea interfera cu aplicația pe care încercați să o actualizați. În Windows 10, deschideți aplicația Microsoft Store și selectați elipsele (...) în colțul din dreapta sus, apoi alegeți Descărcări și actualizări. Asigurați-vă că nu sunt actualizate sau instalate alte aplicații, apoi încercați din nou instalarea.

  7. Reporniți computerul. O repornire a computerului Windows poate remedia o varietate de erori Windows.

  8. Rulați instrumentul de depanare Windows Update. Instrumentul de depanare Windows Update scanează și corectează problemele asociate cu actualizarea aplicației și a sistemului de operare. În Windows 10, accesați setările > Actualizare și securitate > Depanarea > Windows Update și selectați Rulați soluționarea problemelor.

    Dacă vedeți eroarea 0x80070643 când rulați, instalați sau actualizați un software relativ vechi, rulați Problemă de compatibilitate a programului, care poate fi găsit pe același ecran cu instrumentul de depanare Windows Update.

  9. Instalați cel mai recent .NET Framework. Un cadru .NET corupt poate provoca erori de instalare și actualizare. Asigurați-vă că cea mai recentă actualizare .NET Framework de la Microsoft este instalată pe computer.

  10. Rulați instrumentul .NET Framework Repair Tool. Dacă aveți cea mai recentă actualizare .NET Framework și totuși primiți eroarea 0x80070643, rulați instrumentul .NET Framework Repair Tool.

  11. Dezactivați software-ul antivirus. Programele antivirus sunt cunoscute pentru provocarea conflictelor cu instalarea aplicației și funcțiile de sistem. Opriți orice astfel de software pe care l-ați instalat, apoi încercați din nou actualizarea sau instalarea.

    Porniți din nou programul antivirus după ce ați finalizat această sarcină.

  12. Efectuați o scanare SFC. O scanare SFC poate detecta și remedia fișierele de sistem corupte de pe un computer. Pentru a rula o scanare, deschideți linia de comandă, tastați sfc / scannow, Apoi apăsați Introduce.

  13. Reporniți Windows Installer. O eroare în Windows Installer generează uneori eroarea 0x80070643. Accesați Serviciile Windows și selectați Windows Installer o dată pentru al evidenția, apoi selectați Repornire legătură în stânga sa.