Eroare 0x8007045d: Ce este și cum să o remediați

Codul de eroare 0x8007045d poate apărea în toate versiunile de Windows atunci când un dispozitiv întâmpină dificultăți în localizarea sau citirea corectă a fișierelor. De obicei, acest lucru se întâmplă în timpul unei aplicații sau a unei actualizări Windows. Cu toate acestea, codul de eroare 0x8007045d a fost, de asemenea, cunoscut că apare în timpul unui transfer de fișiere defect sau al unei copii de rezervă a sistemului.


Cum apare codul de eroare 0x8007045d

Codul de eroare 0x8007045d poate apărea într-un mesaj de eroare pop-up și părți din Windows 10 atunci când fișierele sunt accesate sau o actualizare este în curs. Mai jos sunt două exemple de cum poate apărea eroarea 0x8007045d:

  • Solicitarea nu a putut fi efectuată din cauza unei erori de dispozitiv I / O (0x8007045D) Vă rugăm să reluați copia de rezervă odată ce problema este rezolvată.
  • Windows nu poate instala fișierele necesare. Asigurați-vă că toate fișierele necesare pentru instalare sunt disponibile și reporniți instalarea. Cod de eroare: 0x8007045D

Lucas Racasse / Agenția PhotoAlto Colecții RF / Getty Images


Cauzele erorii 0x8007045d

Un cod de eroare 0x8007045d apare atunci când un computer are dificultăți în accesarea sau citirea fișierelor necesare în timpul unui proces. Acest lucru poate fi cauzat de un registru Windows corupt, fișiere de sistem sau programe corupte, o descărcare incompletă a fișierelor, module de memorie defecte sau un dispozitiv de stocare deteriorat, cum ar fi un hard disk extern, unitatea USB, CD sau DVD.

Cum se remediază o eroare 0x8007045d

Deoarece codul de eroare 0x8007045d poate fi declanșat de probleme de software și hardware, există o varietate de strategii care pot fi încercate atunci când se ocupă de acesta.

  1. Reporniți Windows. Această acțiune de bază are obiceiul de a remedia cele mai aleatorii erori ale computerului și merită încercată oricând întâmpinați probleme tehnice.

    Asigurați-vă că reporniți computerul Windows în mod corect. Efectuarea incorectă poate cauza probleme.

  2. Actualizați Windows. O actualizare Windows instalează cele mai recente caracteristici și patch-uri de securitate. De asemenea, scanează dispozitivul pentru fișierele și erorile corupte și remediază aceste fișiere și erori.

    Pentru a verifica dacă există o nouă actualizare Windows, accesați setările > Actualizare și securitate > Verifică pentru actualizări. Asigurați-vă că dispozitivul Windows este conectat la o sursă de alimentare, deoarece unele actualizări pot dura ceva timp, mai ales dacă a trecut mult timp de la ultima actualizare.

  3. Reconectați unitatea. Dacă întâmpinați această eroare în timp ce accesați fișiere pe o unitate externă, cum ar fi un stick USB sau un DVD, deconectați-l de la computerul Windows, conectați-l și încercați din nou sarcina.

  4. Curățați CD-urile și DVD-urile. Amprentele murdare pot fi în spatele mesajului de eroare 0x8007045d. Când discurile sunt murdare, este posibil ca unitatea de disc a computerului să citească corect datele. Asigurați discului o curățare corectă și încercați din nou sarcina.

  5. Reparați CD-uri și DVD-uri. Dacă un CD sau DVD este crăpat sau zgâriat, nu există nicio cantitate de curățare care să-l facă din nou lizibil. În schimb, încercați să o reparați. S-a dovedit că mai multe metode funcționează.

    Dacă nu doriți să reparați singur un disc, încercați un kit profesional de reparare a discului. Acestea sunt relativ accesibile și de obicei își fac treaba.

    Dacă sunteți sigur că eroarea a fost cauzată de un disc deteriorat și nu reușiți să îl reparați, cea mai bună soluție poate fi să comandați un disc de înlocuire de la furnizor.

  6. Încercați un port USB alternativ. Portul poate fi deteriorat. Dacă aveți un alt port USB pe dispozitivul dvs. Windows, încercați și acela.

  7. Transferați fișierele pe computer. Dacă instalați o aplicație sau actualizați de pe o unitate externă sau un disc și primiți mesajul de eroare 0x8007045d, copiați fișierele relevante pe computerul dvs. și rulați instalarea sau actualizarea de acolo.

  8. Re-descărcați fișierele. Este posibil ca fișierele la care accesați să fi fost corupte în timpul descărcării inițiale. Acest lucru poate fi cauzat de o conexiune la internet slabă sau defectă sau de o problemă de pe serverul site-ului web. Dacă puteți, ștergeți fișierele, apoi descărcați din nou fișierele.

    O modalitate ușoară de a determina dacă fișierele au fost descărcate corect este de a compara dimensiunea fișierului cu cea listată pe site-ul oficial. Dacă se presupune că un fișier de instalare are 800 MB, dar este doar 200 MB după descărcare, ceva nu funcționează corect.

  9. Transferați fișierele prin cloud. Dacă nu puteți accesa fișierele de pe o unitate externă, este posibil ca unitatea de disc să fie deteriorată fizic și nicio cantitate de curățare nu va rezolva problema. Pentru a evita acest lucru, trimiteți fișierele pe computerul dvs. utilizând un serviciu cloud, cum ar fi Google Drive, Dropbox sau OneDrive.

    Dacă nu aveți un cont de servicii cloud, transferați fișierele pe computerul dvs. atașând fișierele la un mesaj de e-mail.

  10. Actualizați driverele. Acest proces poate remedia erorile legate atât de unitățile locale, cât și de cele externe.

  11. Verificați unitatea pentru erori. Windows are un instrument încorporat care scanează unitățile pentru a detecta erori și le corectează. Scanarea ar trebui să dureze doar câteva minute. Sunteți avertizat cu privire la orice erori detectate în timpul scanării la finalizare.

  12. Rulați instrumentul de depanare pentru hardware și dispozitive. Windows are o suită de programe încorporate numite depanatoare. Aceste programe scanează anumite probleme tehnice și corectează aceste probleme.

    Cel pe care doriți să îl utilizați se numește Instrument de depanare hardware și dispozitive. Pentru a o găsi, selectați setările > Actualizare și securitate > Depanarea. Apoi, selectați Rulați instrumentul de depanare sub titlul său.

    Poate doriți să rulați instrumentul de depanare a folderelor partajate din același ecran. Dacă primiți eroarea 0x8007045d în timp ce efectuați o actualizare Windows, rulați instrumentul de depanare Windows Update.

  13. Dezactivați temporar programele antivirus. Programele antivirus pot interfera cu actualizările și instalările. Dezactivați orice program rulează în fundal și încercați din nou actualizarea.

    Porniți din nou protecția antivirus când ați terminat, deoarece un computer neprotejat poate cauza mai multe probleme în viitor.