Deschideți Word și PowerPoint pe iPad în ecran divizat

Lucrul la două documente Office simultan va crește productivitatea mobilă.

Imagine originală: Apple Inc.

Microsoft a activat în cele din urmă o funcție de creștere a productivității pentru versiunile sale iPadOS de Word și PowerPoint. Acum puteți utiliza Split Screen pentru a lucra la două documente simultan din fiecare aplicație (sau aceeași aplicație). Se pare că funcționează cu Excel, deși aplicația respectivă este lăsată în afara anunțului.

Cum se face: Practic, acest lucru funcționează la fel ca în cazul altor aplicații cu ecran divizat. Pur și simplu arătați andocarea cu un mic glisor în sus din partea de jos a ecranului iPad-ului, apoi țineți apăsată pictograma celeilalte aplicații la care doriți să lucrați în același timp. Glisați acea pictogramă la marginea dreaptă a ecranului iPad-ului și va activa o împărțire.

O avertisment: Microsoft spune că există o modalitate de a activa Split Screen din meniurile Open / Recent / Saved, dar nu am reușit să realizăm acest lucru în testarea noastră. Doar metoda clasică iPadOS a funcționat.

Linia de fund: Dacă aveți iPadOS 13, puteți lucra acum la câteva documente în același timp. Deoarece aceasta este una dintre caracteristicile de productivitate mai bune de pe iPad, este timpul să o permită Microsoft în aplicațiile sale de productivitate.


Aflați mai multe despre iPad

Utilizați funcția de ecran divizat a iPad-ului pentru a efectua mai multe sarcini ca un profesionist Cum să vă verificați versiunea de iOS și iPadOS