Cum se utilizează notele vocale pe iPhone

Memo-urile vocale Apple sunt o aplicație gratuită care vă permite să înregistrați sunet pe iPhone, iPad și Apple Watch. Această aplicație de înregistrare vocală are un design simplu simplificat, cu funcționalități de înregistrare și editare de bază, sprijinind în același timp posibilitatea de a exporta înregistrări audio către alte servicii pentru backup, partajare sau editare mai avansată.

Aplicația Voice Memos este instalată pe toate dispozitivele iOS, dar dacă ați șters-o, o puteți reinstala gratuit din App Store.


Cum să înregistrați pe iPhone cu aplicația Voice Memos

Înregistrarea audio cu aplicația iPhone Voice Memos este destul de simplă. Iată cum să înregistrați vocea pe iPhone cu ea.

  1. Deschideți aplicația Voice Memos pe iPhone sau pe alt dispozitiv iOS.

  2. Atingeți roșu record din partea de jos a ecranului pentru a începe o nouă înregistrare vocală.

    Doar o atingere rapidă este în regulă. Nu trebuie să o țineți.

  3. Atingeți linia orizontală roșie mică în timp ce înregistrați pentru a vedea mai multe opțiuni. În ecranul care se deschide, puteți întrerupe înregistrarea și o puteți relua pentru a păstra mai multe înregistrări în același fișier de sunet.

  4. Atingeți roșu opri atunci când doriți să opriți înregistrarea.

  5. Selectați Înregistrare nouă în partea de sus a ecranului și tastați un nume pentru înregistrare. Înregistrarea este salvată sub numele pe care îl introduceți.


Cum se decupează o notă vocală pe iPhone

Aplicația Apple Memos Voice include doar funcționalități de editare de bază. Iată cum să tăiați o înregistrare vocală în aplicație.

  1. Atingeți înregistrarea audio pe care doriți să o editați pe ecranul de deschidere a notelor vocale.

  2. Apăsați pe elipsă.

  3. Robinet Editați înregistrarea.

  4. Apăsați pe cultură icon.

  5. Trageți mânerele galbene din partea de jos a ecranului pentru a include secțiunea înregistrării pe care doriți să o păstrați.

  6. Robinet Tunde pentru a elimina orice parte a înregistrării în afara mânerelor de tăiere.

  7. Robinet Economisești pentru a confirma modificările.

  8. Pentru a șterge o secțiune a sunetului, atingeți cultură pictogramă, alegeți o parte a cronologiei și atingeți Șterge. În cele din urmă, atingeți Economisești.

  9. După ce ați terminat de efectuat toate modificările la fișierul audio, atingeți Făcut.


Cum să ștergeți o notă vocală iPhone

Pentru a șterge o înregistrare audio în aplicația Voice Memos, atingeți înregistrarea, apoi atingeți cos de gunoi lângă el.

Nu veți primi un mesaj de confirmare, dar dacă ștergeți din greșeală o înregistrare, o puteți recupera. Apasă pe Recent șters categorie, atingeți numele fișierului, apoi atingeți Recupera > Recuperați înregistrarea.

Cum să trimiteți note vocale pe iPhone

Odată înregistrate, fișierele audio din aplicația Voice Memos pot fi trimise către o mare varietate de aplicații și servicii.

  1. Atingeți fișierul pe care doriți să îl trimiteți.

  2. Apăsați pe elipsă.

  3. Robinet Share.

  4. Atingeți un contact pentru al trimite unui contact sau exportați-l către o aplicație.

  5. De asemenea, puteți derula în jos pentru a face backup pentru înregistrarea Apple Voice Memo printr-un serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox sau atingeți Salvați în fișiere pentru a-l salva pe dispozitiv.

    Dacă întâmpinați erori atunci când exportați sau faceți o copie de rezervă a înregistrării, încercați să îl trimiteți ca e-mail, deschideți fișierul de pe computer și apoi trimiteți-l la serviciul preferat sau contactați de acolo.


Sfaturi pentru aplicația Voice Memos

Aplicația pentru înregistrarea vocală pentru iPhone, Voice Memos, poate fi un instrument foarte util pentru realizarea interviurilor sau luarea notelor. Îl puteți folosi chiar și pentru a înregistra apeluri telefonice.

Iată câteva sfaturi utile pentru a profita la maximum.

  • Verificați spațiul de stocare: În timp ce înregistrările Voice Memos pot dura din punct de vedere tehnic atâta timp cât doriți, acestea sunt restricționate de cantitatea de spațiu liber de pe dispozitiv. Dacă este necesar, puteți elibera spațiu.
  • Efectuați o înregistrare de test: Înainte de a face un interviu important de lungă durată, efectuați o înregistrare rapidă de 10 secunde pentru a vă asigura că totul funcționează bine și că zgomotul de fond nu este prea puternic.
  • Folosiți un microfon: Nu este nevoie să utilizați un microfon, dar conectarea unuia la iPhone poate îmbunătăți foarte mult calitatea audio. Rețineți că este posibil să aveți nevoie de un dongle.
  • Faceți o copie de rezervă imediat a înregistrării: Ca măsură de precauție, este o idee bună să vă trimiteți prin e-mail o copie a înregistrării vocale de îndată ce ați terminat-o sau să o faceți backup către un serviciu cloud precum OneDrive sau Google Drive. În acest fel, sunetul dvs. important nu se va pierde dacă vă pierdeți sau spargeți iPhone-ul.