Cum se utilizează Google Hangouts pe un smartphone

Aplicația mobilă Google Hangouts, disponibilă atât pentru smartphone-uri iOS cât și pentru Android și dispozitive mobile, este ușor de instalat și de utilizat pentru apeluri vocale și video gratuite și conferințe video. Este disponibil și pentru computerele desktop și laptop Windows și Mac, deci se sincronizează pe toate dispozitivele. Puteți folosi chiar Hangouts pentru mesaje text.


De ce aveți nevoie pentru Google Hangouts

Google Hangouts rulează pe toate smartphone-urile moderne iOS și Android.

Descărcați aplicația Hangouts pe Google Play Descărcați aplicația Hangouts din App Store

Aveți nevoie de o conexiune la internet pe dispozitiv. Funcția de apel video necesită o viteză de cel puțin 1 Mbps pentru o conversație unu-la-unu.

Puteți utiliza și o conexiune celulară, dar rețineți că puteți rula taxe de date dacă nu aveți un plan de date nelimitat pe telefonul dvs. smartphone.


Folosind aplicația Hangouts

După ce ați descărcat aplicația, conectați-vă la contul dvs. Google pentru a utiliza aplicația în orice moment, fără a vă conecta din nou.

Începerea unui Hangout este ușoară:

  1. Deschideți aplicația și atingeți +.

  2. Selectați Apel video nou pentru a iniția un apel video unu-la-unu sau de grup sau Conversație nouă pentru a începe un chat.

  3. selectaţi contacte) pe care doriți să îl invitați la Hangout. Dacă aveți contactele sortate în grupuri, puteți alege un grup. 


Despre Google Hangouts

Hangouts a înlocuit Google Talk, integrându-se cu Google Voice într-o interfață accesibilă din Gmail pe computere și tablete și prin aplicații dedicate de pe smartphone-uri.

Spre deosebire de aplicația Apple Messages, Hangouts este o platformă agnostică și este acceptată de aproape orice dispozitiv. Fanii aplicației pentru smartphone apreciază în special capacitatea sa de a oferi apeluri vocale și video gratuite. Din aceste motive, Google Hangouts devine din ce în ce mai popular, în special în rândul utilizatorilor care fac deja parte din ecosistemul Google, cu contactele și adresele de e-mail deja configurate în Gmail.

Aplicația este, de asemenea, populară în rândul companiilor cu echipe la distanță și concurează bine împotriva celor de la Slack. Companiile care utilizează G Suite - pachetul premium Google de instrumente, software și produse pentru productivitate și colaborare - au acum acces și la două produse Hangouts discrete: Hangouts Chat (pentru mesaje de echipă) și Hangouts Meet (pentru videoconferință).