Cum se tastează Emojis

Practic, toate mașinile moderne acceptă caractere emoji, ceea ce înseamnă că puteți tasta emoji aproape oriunde și aproape sigur vor fi vizibile. A afla unde se ascund aceste comenzi rapide emoji poate fi un pic dificil - mai ales dacă sunteți nou în ceea ce privește utilizarea unui anumit sistem de operare sau emoji-uri în general.

Nu sunteți sigur dacă aparatul sau dispozitivul dvs. acceptă în prezent emojis? Puteți verifica pe CanIEmoji.com uitându-vă la versiunile și aplicațiile suport ale sistemului de operare.

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a afla cum să tastați emojis de pe computerul dvs. Windows, Mac, browserul web, iPhone / iPad sau dispozitivul Android.


Cum se introduce Emojis pe un PC

Aceste instrucțiuni se aplică computerelor care rulează pe Windows 10.

  1. Deschideți un fișier (cum ar fi Word, PowerPoint sau Notepad) sau o pagină web în care doriți să adăugați emoji. Apoi faceți clic pentru a poziționa cursorul în câmpul text unde doriți să apară emoji-urile.

  2. Apăsaţi Butonul Windows si butonul punct (.) pe tastatură în același timp. O tastatură emoji mică va apărea în colțul din dreapta jos al ecranului.

  3. Folosiți cursorul pentru a selecta un emoji pe care să îl adăugați la fișierul documentului sau la câmpul de text.

    Utilizați meniul din partea de jos pentru a răsfoi categoriile de emoji sau faceți clic pe lupă pictogramă pentru a căuta una după cuvânt cheie.

  4. Emoji-ul se va insera automat în fișierul documentului sau în câmpul text.


Cum se introduce Emojis pe un Mac

Următoarele instrucțiuni sunt pentru Mac-urile care rulează pe macOS Sierra 10.12 sau o versiune ulterioară.

  1. Deschideți un fișier (cum ar fi Pages, Keynote sau Notes) sau o pagină web în care doriți să adăugați emojis. Faceți clic pentru a poziționa cursorul în câmpul text unde doriți să apară emoji-urile.

  2. Anunturi Cmd + Ctrl + Spaţiu pe tastatură în același timp. Va apărea o tastatură emoji unde ați plasat cursorul.

  3. Selectați un emoji folosind cursorul pentru a adăuga fișierul documentului sau câmpul text.

    Utilizați meniul din partea de jos pentru a naviga rapid printre categoriile de emoji.

  4. Emoji-ul se va introduce automat.


Cum se introduce Emojis pe web

Dacă aveți o mașină mai veche, un Chromebook sau rulați Linux, puteți copia și lipi emojis de pe web ca o soluție alternativă simplă. Puteți face acest lucru și dintr-un browser mobil.

  1. Navigați la GetEmoji.com într-un browser web.

  2. Derulați prin lista de emoji sau utilizați câmpul de căutare din partea de sus pentru a introduce un cuvânt cheie și pentru a găsi unul rapid.

  3. Faceți clic în stânga emoji-ului pe care doriți să îl utilizați și evidențiați-l ținând apăsat cursorul și trăgându-l spre dreapta. Pe un computer, lovește Ctrl + C sau pe un Mac, Cmd + C pentru ao copia.

    De asemenea, puteți utiliza copierea și lipirea pe un Android sau copierea și lipirea pe un iPhone.

  4. Navigați la program, aplicație sau pagina web în care doriți să lipiți emoji-ul și faceți clic / atingeți câmpul de text în care doriți să apară emoji-ul. Pe un PC, selectați Ctrl + V sau pe un Mac, selectați Cmd + V să-l lipesc.


Cum se introduce Emojis pe un dispozitiv Android

Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor care rulează pe Android 4.1 Jelly Bean sau o versiune ulterioară.

  1. Deschideți aplicația de pe dispozitivul dvs. Android unde doriți să tastați un emoji și atingeți câmpul de text pentru a activa tastatura.

  2. Apăsați pe față zâmbitoare pictogramă care apare lângă, deasupra sau sub câmpul de text (în funcție de versiunea sistemului de operare Android pe care o utilizați). Tastatura emoji încorporată va apărea.

    Nu vezi asta? Dacă aveți un dispozitiv Samsung Galaxy, poate fi necesar să activați tastatura emoji.

  3. Atinge emoji-ul pe care vrei să-l folosești.

    Glisați la stânga sau la dreapta pentru a derula categoriile de emoji sau atingeți pictogramele din meniul din partea de jos.

  4. Emoji-ul se va introduce automat.


Cum se introduce Emojis pe un iPhone sau iPad

Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor care rulează pe iOS 5 sau o versiune ulterioară.

  1. Deschideți aplicația de pe iPhone sau iPad unde doriți să tastați un emoji și atingeți câmpul de text pentru a activa tastatura.

  2. Atingeți pictograma smiley face din stânga jos a tastaturii pentru a trage în sus tastatura emoji încorporată.

  3. Atinge emoji-ul pe care vrei să-l folosești.

    Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a derula rapid categoriile de emoji sau atingeți pictogramele din meniul din partea de jos.

  4. Emoji-ul se va introduce automat.

Tastarea de emojis pe iPhone sau Android cu aplicații de la terți

Există mai multe aplicații emoji de la tastatură terță parte pe care le puteți descărca pentru dispozitive Android și iOS. Aceste aplicații se integrează cu tastatura existentă a dispozitivului dvs., îmbunătățind-o cu noi emoji și funcții emoji.

Iată trei dintre cele mai bune pe care vă sugerăm să le încercați atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS.

SwiftKey

SwiftKey este o tastatură inteligentă de la Microsoft. Include toate emoji-urile implicite plus unele suplimentare. Aplicația învață ce emojis doriți să utilizați cel mai mult, astfel încât să vă poată sugera emoji-urile potrivite pe care să le utilizați la momentul potrivit.

La fel ca tastaturile implicite iOS și Android, SwiftKey are un față zâmbitoare pictogramă pentru a selecta să tastați emojis. De-a lungul timpului, pe măsură ce îl utilizați, veți vedea sugestii inteligente pentru emoji-uri pe baza obiceiurilor dvs.

SwiftKey este gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android.

GBoard

GBoard este tastatura inteligentă Google. Este cunoscut pentru funcția sa puternică de căutare a emoji-urilor, ceea ce face ca găsirea și selectarea emoji-urilor perfecte să fie mai rapide și mai ușoare ca niciodată.

Tot ce trebuie să faceți este să atingeți față zâmbitoare pictogramă pentru a vedea lista de emoji-uri sau utilizați bara de căutare Google din partea de sus pentru a începe să căutați una.

GBoard este gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Fleksy

O altă tastatură de top este Fleksy, care oferă peste 800 de emoji-uri diferite. Doar atingeți față zâmbitoare pictogramă pentru a le vizualiza și selecta.

Fleksy este gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android.