Cum se șterge istoricul căutărilor YouTube

Când căutați ceva pe YouTube când sunteți conectat la contul dvs., termenul de căutare este stocat în istoricul căutărilor contului dvs. Dacă nu doriți ca aceste informații să fie stocate, puteți șterge istoricul YouTube oricând. De asemenea, puteți întrerupe istoricul căutărilor pentru a bloca temporar YouTube de la urmărirea acestuia.


Cum să vă ștergeți istoricul căutărilor YouTube de pe YouTube.com

Urmați aceste instrucțiuni pentru a șterge istoricul căutărilor YouTube pe un browser web.

  1. Conectați-vă la contul dvs. de pe YouTube.com.

  2. Accesați panoul din meniul din stânga și selectați Istorie.

  3. Du-te la Tipul istoriei din panoul din dreapta și selectați Istoricul căutărilor.

  4. Selectați Ștergeți tot istoricul căutărilor.

Puteți șterge căutări individuale în loc să ștergeți căutările simultan. Găsiți căutările dvs. în Istoricul căutărilor listă. Cele mai recente căutări sunt în partea de sus. Selectează X pictogramă de lângă un element individual pentru al șterge.


Cum să vă ștergeți istoricul căutărilor YouTube din aplicația YouTube

Urmați aceste instrucțiuni pentru a șterge istoricul căutărilor YouTube pe aplicația YouTube.

  1. Deschideți aplicația YouTube de pe dispozitiv și conectați-vă la contul dvs.

  2. Pe un dispozitiv iOS, selectați-vă contul profil pictogramă din colțul din dreapta sus al ecranului. Pe un dispozitiv Android, selectați meniu pictogramă reprezentată de trei puncte verticale.

  3. În următoarea filă, selectați setările.

  4. În fila următoare, derulați în jos sau atingeți pentru a vizualiza Istorie și confidențialitate , apoi selectați Sterge istoricul cautarii.

  5. Apare o fereastră pop-up care vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți istoricul căutărilor. Selectați OK pentru a o curăța.

Pentru a șterge căutări individuale din aplicația YouTube, atingeți lupă pictogramă. O listă a căutărilor anterioare apare sub câmpul de căutare. Pe iOS, glisați la stânga pe o căutare și selectați Șterge butonul care apare. Pe Android, atingeți lung un termen de căutare. În caseta pop-up care apare, atingeți Elimină pentru a-l șterge din istoricul căutărilor.


Cum să întrerupeți istoricul căutărilor YouTube

Ștergerea istoricului căutărilor dvs. tot timpul poate fi incomodă. O opțiune mai bună este să o întrerupeți, astfel încât YouTube să înceteze temporar să o urmărească. Rămâne în pauză până când îl reporniți din nou.

Pe YouTube.com, întreruperea istoricului căutărilor se poate face selectând Istorie filă și apoi selectând Întrerupeți istoricul căutărilor.

În aplicația YouTube iOS, atingeți profilul contului, apoi atingeți setările > Întrerupeți istoricul căutărilor.

În aplicația YouTube pentru Android, selectați meniu pictogramă reprezentată de trei puncte verticale, atingeți setările > Istorie și confidențialitate, apoi porniți Întrerupeți istoricul căutărilor.


De ce oamenii își șterg istoricul căutărilor pe YouTube

Căutările dvs. pe YouTube nu pot fi văzute sau accesate de alți utilizatori YouTube sau de persoane care vă vizitează canalul. Cu toate acestea, istoricul căutărilor influențează modul în care YouTube alege să afișeze conținut.

YouTube afișează o selecție de videoclipuri recomandate pe pagina de pornire a contului dvs. pe baza istoricului căutărilor. Când istoricul căutărilor YouTube este șters, aceste videoclipuri recomandate nu vor mai reflecta ceea ce ați căutat anterior.

Istoricul căutărilor dvs. solicită, de asemenea, YouTube să sugereze automat căutări anterioare în meniul derulant care apare când începeți să tastați în caseta de căutare. Aceste sugestii de căutare anterioare nu vor mai apărea după ce ați șters istoricul căutărilor.