Cum se salvează paginile web în Internet Explorer 11

Salvați o copie a unei pagini web pe hard diskul dvs. pentru lectură offline în Internet Explorer 11. În funcție de structura paginii web, este posibil să puteți vizualiza codul sursă salvat, imaginile și alte fișiere multimedia fără o conexiune la internet.

Instrucțiunile din acest articol se aplică Internet Explorer 11.


Cum se descarcă pagini web în IE 11

Pentru a descărca pagini web în Internet Explorer 11, deschideți o pagină și urmați acești pași:

  1. selectaţi Gear în colțul din dreapta sus al ferestrei browserului și selectați Fișier > Salvare ca.

    Alternativ, utilizați comanda rapidă de la tastatură Ctrl+S pentru a deschide Economisești Pagină web căsuță de dialog.

  2. În Salvați pagina web caseta de dialog, deschideți folderul de destinație și selectați Salvați ca tip meniul derulant pentru a alege un format. Opțiunile dvs. includ:

    • Arhivă web, fișier unic (* .mht): Împachetează întreaga pagină - inclusiv imagini, animații și conținut media precum date audio - într-un fișier MHT. Dacă imaginile și alte date sunt eliminate de pe site-ul live, aveți în continuare acces la ceea ce ați salvat.
    • Pagină web, numai HTML (* .htm; * html): Salvează versiunea text a paginii. Imaginile, datele audio și alt conținut nu sunt salvate. Aceste elemente sunt înlocuite cu hyperlinkuri către conținutul online. Atâta timp cât elementele de referință există online, pagina HTML va afișa aceste elemente.
    • Pagina web, completă (* .htm; * html): Salvează textul, imaginile și alte elemente de pe pagina web pentru utilizare offline. Această opțiune este similară cu opțiunea MHT, cu excepția faptului că creează foldere separate pentru imagini și alte elemente.
    • Fișier text (* .txt): Salvează doar datele text. Imaginile și substituenții de imagine nu sunt salvate.

  3. Introduceți un nume pentru fișier în fișierul Nume de fișier casetă text și selectați Economisești.