Cum se resetează o tabletă Motorola Xoom înghețată

Motorola nu mai produce tableta Xoom, dar le puteți cumpăra tot online și, dacă aveți deja un Xoom, este posibil să vă rămână multă viață. La fel ca alte tablete, nu este imun la accidentele sau înghețurile ocazionale. Va trebui să resetați tableta pentru a rezolva problema respectivă. Nu puteți scoate carcasa și scoateți bateria câteva secunde, așa cum puteți face cu multe telefoane. Xoom nu funcționează așa. Ținând apăsat întrerupător nu resetează Xoom. Este posibil să fi încercat să lipiți o agrafă în acea mică gaură de pe partea laterală a tabletei, dar nu ar trebui. Acesta este microfonul.(...)

Trebuie să știți cum să efectuați o resetare soft și o resetare hard pe Xoom. 


Soft Reset pentru tabletele Frozen Xoom

Pentru a reseta Xoom când ecranul nu răspunde complet, apăsați Putere Volumul crescut în același timp timp de aproximativ trei secunde. Cele două butoane sunt amplasate unul lângă celălalt pe partea din spate și laterală a Xoom-ului. Aceasta este o resetare soft. Este echivalentul cu tragerea bateriilor sau cu oprirea și repornirea totală a dispozitivului. Când Xoom se alimentează, va avea tot software-ul și preferințele dvs. Pur și simplu (sperăm) nu va mai fi înghețat.


Resetare hard pentru tablete Xoom

Dacă trebuie să mergeți chiar mai departe - adică, dacă resetarea soft nu a ajutat - poate fi necesar să efectuați o resetare hard, cunoscută și sub numele de resetare a datelor din fabrică. O resetare hard șterge toate datele! Folosiți resetarea hard doar ca ultimă soluție sau dacă doriți ca datele dvs. să fie eliminate de pe tabletă. Un bun exemplu în acest sens este dacă decideți să vă vindeți Xoom. Nu doriți ca datele dvs. personale să plutească după ce altcineva le are. În general, Xoom-ul dvs. ar trebui să fie în stare de funcționare pentru o resetare hard, așa că încercați mai întâi o resetare soft dacă tableta este înghețată. Iată cum puteți efectua o resetare hard:

  1. Atingeți degetul în colțul din dreapta jos al ecranului pentru a deschide setările meniu.

  2. Robinet reglajs. Ar trebui să vedeți setările meniu.

  3. Robinet Privacy în setările meniu. 

  4. În Datele cu caracter personal, vei vedea Resetarea datelor din fabrică. Apasa-l. Apăsarea acestui buton șterge toate datele și restabilește toate setările implicite din fabrică. Vi se va solicita confirmarea și, după confirmare, datele dvs. vor fi șterse.

Dacă primiți vreodată un alt telefon sau tabletă Android, nu aveți nevoie de un cont Gmail nou sau de un cont Google nou. Puteți descărca în continuare aplicațiile achiziționate (atâta timp cât sunt compatibile cu noul dispozitiv) și puteți utiliza alte lucruri asociate contului dvs. Google. O resetare a datelor din fabrică șterge doar informațiile de pe tabletă, nu din contul dvs.