Cum se remediază un iPad dezactivat

Ce să știți

  • Un iPad dezactivat poate fi cauzat de prea multe încercări de conectare cu numele de utilizator și parola greșite.
  • Există trei moduri de a remedia un iPad dezactivat: așteptați-l, resetați iPad-ul la valorile implicite din fabrică sau încercați modul de recuperare.
  • Resetarea la setările implicite din fabrică va șterge totul de pe iPad-ul dvs., dar îl puteți restabili din copie de rezervă.

Dacă iPad-ul tău este furat și cineva încearcă să spargă codul, iPad-ul tău se va dezactiva după prea multe încercări incorecte de parolă, o caracteristică de securitate de pe iPad care îți protejează confidențialitatea.


Cât timp va fi dezactivat?

IPad-ul va fi inițial dezactivat pentru un minut. Dacă introduceți din nou o parolă greșită, aceasta va deveni dezactivată timp de cinci minute. Dacă continuați să introduceți o parolă greșită, iPad-ul se va dezactiva complet.


IPad-ul meu este dezactivat și nu am introdus o parolă greșită

Dacă iPad-ul dvs. este dezactivat, cineva a introdus codul de acces greșit suficient de des pentru a-l dezactiva. Dacă aveți un copil mic sau chiar un copil mai mare, este posibil ca acesta să fi introdus o parolă greșită fără să-și dea seama ce s-ar putea întâmpla cu iPad-ul. De obicei, acest comportament are ca rezultat doar unul dintre dezactivările temporare, dar cu suficientă persistență, chiar și un copil mic poate bloca complet un iPad. Luați în considerare protejarea iPad-ului pentru copii.  


Cum să faci un iPad dezactivat să funcționeze din nou

Dacă iPad-ul dvs. a fost dezactivat permanent, singura dvs. alegere va fi să îl resetați la starea implicită din fabrică. Dacă configurați Find My iPad, cel mai simplu mod de a reseta iPad-ul este prin iCloud. Funcția Găsește iPad-ul meu conține o modalitate de a reseta iPad-ul de la distanță și, deși iPad-ul nu este de fapt pierdut sau furat, această metodă îl resetează fără a recurge la iTunes. Iată cum:

  1. Conectați-vă la dvs. icloud cont la www.icloud.com.

  2. Selectați Găsiți My iPhone.

  3. Alegeți iPad-ul.

  4. Selectați Șterge iPad link-ul.

Dacă nu ați configurat Find My iPad, următoarea cea mai bună opțiune este să îl restaurați de pe același computer pe care l-ați folosit pentru a-l configura sau pe care îl utilizați pentru a sincroniza iPad-ul cu iTunes. Conectați iPad-ul la computer utilizând cablul livrat împreună cu iPad-ul și lansați iTunes. Această conexiune ar trebui să înceapă procesul de sincronizare.

Lăsați acest proces să se termine astfel încât să aveți o copie de rezervă a tuturor lucrurilor de pe iPad, apoi alegeți să restaurați iPad-ul.  


Ce se întâmplă dacă nu mi-am sincronizat iPad-ul cu computerul?

Funcția Găsește-mi iPad-ul este importantă. Nu numai că va fi un dispozitiv de economisire a iPad-ului dacă îți pierzi vreodată dispozitivul sau dacă tableta este furată vreodată, dar poate oferi și un mod ușor de resetare a iPad-ului.

Dacă nu l-ați configurat și nu v-ați configurat niciodată iPad-ul cu computerul, îl puteți debloca în continuare trecând prin modul de recuperare al iPad-ului. Acesta este un proces puțin mai implicat decât o restaurare normală.

După ce vă restaurați iPad-ul, asigurați-vă că Find My iPad este activat în cazul în care aveți probleme în viitor.